• Marcel de Groot – #HELD

Marcel de Groot – #HELD

Ticket 18 mrt 15:00 - 18:00

Marcel de Groot speelt het met groot enthousiasme ontvangen prachtige verhalende soloprogramma: ‘#Held’. Na vele uitverkochte shows brengt hij zijn #HELD in intieme setting naar Het Koelhuis voor de serie PUUR Cultuur.

Marcel heeft een grote reputatie als gitarist en begeleider van onder andere Maarten van Roozendaal en zijn vader Boudewijn. Het was hoog tijd zijn eigen #HELD te zijn en zijn eigen waarheid te vertellen.

Dat doet hij in een programma met gloednieuw repertoire en oude bekende nummers als ‘Mag ik naar je kijken’ en het veelgeprezen ‘De Liefde, De Wals en De Kater’. Het programma leverde reacties op als: “Adembenemend …” en “Het was een bloedmooi programma dat iedereen moet zien en horen!”.

Marcel de Groot is samen met o.a. Youp van ’t Hek en Wende Snijders genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Zie ook zijn video op youtube

Wie is hier nou de held?
Op het juiste moment op de juiste plek zijn
Hopen dat jij die persoon bent
en juist op dat moment op het idee
komt jezelf ondergeschikt te maken aan de situatie
en durven handelen.
Dan is heldendom slechts een kwestie van inkoppen
Alleen twijfel kan dan nog roet in het eten gooien… toch?

Tickets: € 15,-

PUUR Cultuur
De serie PUUR Cultuur  is mede mogelijk gemaakt door de Stichting Het Koelhuis, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de gemeente Zutphen.