• Duygu Alkan presenteert: Mâh Quintet

Duygu Alkan presenteert: Mâh Quintet

Ticket 27 jun 16:30 - 19:30

Zomerse muziek uit Griekenland en Turkije

Liefdesliederen uit Griekenland, werkliederen uit Turkije en wiegeliedjes uit Mesopotamië. Het Mâh Quintet o.l.v. zangeres Duygu Alkan experimenteert met de verschillende muzikale kleuren van Klein-Azië, Mesopotamië en Griekenland. Klassieke Ottomaanse muziek wordt afgewisseld met levende traditionele volksmuziek. De musici, afkomstig uit Turkije, Griekenland, Brazilië en Duitsland, hebben elkaar leren kennen op het Conservatorium Codarts in Rotterdam. Ieder van hen draagt zijn eigen kleur en smaak bij aan het geheel.

Vanwege de 1,5 meter-regel, treedt het ensemble twee keer op in het Wereldlokaal, voor twee keer een ander publiek van maximaal 50 personen. De eerste voorstelling is van 16.30 – 17.30 uur en de tweede voorstelling is van 18.30 tot 19.30 uur. Een ticket voor de voorstelling koop je hier.

Wereldmaaltijd in Het Koelhuis – Tussen de voorstellingen kun je van 17.30 – 18.30 uur genieten van een heerlijke wereldmaaltijd passend bij het thema van de muziek. De kosten zijn € 12,50 per persoon (exclusief drank). Alleen op reservering: een ticket kun je hier bestellen.

Meer informatie: www.wereldmuziek.nl