• De sneeuwstorm van Alexandr Poesjkin (alleen nog tickets aan de zaal)

De sneeuwstorm van Alexandr Poesjkin (alleen nog tickets aan de zaal)

Ticket 20 feb 15:30 - 17:00

Een duovoorstelling met voordracht en muziek

Oleg Lysenko en Hans Boland presenteren: DE SNEEUWSTORM van ALEXANDR POESJKIN Het is 1812, Napoleon staat op het punt Rusland binnen te vallen. Zonder enige notie van het dreigende gevaar zijn Masja, een lief meisje van zeventien, en Vladimir, een jonge officier met verlof, wanhopig verliefd. Een huwelijk zit er niet in, want zij is rijk en hij arm. Zij besluiten stiekem te trouwen en ervandoor te gaan. Een sneeuwstorm gooit roet in het eten…

In een duo-voorstelling van een uur brengen Hans Boland en Oleg Lysenko Poesjkins dit magnifieke korte verhaal. Boland geldt als een zeer bekwaam voordrachtskunstenaar. Lysenko is een virtuoos accordeonist (conservatoria van Kyïv en Rotterdam) en heeft een voorliefde voor projecten waarin literatuur en muziek elkaar aanvullen en in elkaar overvloeien. Oleg speelt eigen transcripties van ‘De sneeuwstorm’ suite op de bayan.

Er zijn na de voorstellingen CD’s te verkrijgen. Het Koelhuis Café is vanaf 11.00 uur  tot 18.00 uur open. Kom lekker gebak eten, lunchen of borrelen voor of na de voorstelling!