• Cool Connection

Cool Connection

GRATIS 04 mei 20:30 - 23:30

Ben je een ervaren muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Wil je met een top ritmesectie je favoriete standards spelen of een mooie ballad zingen? Kom dan lekker meejammen! Aansluitend aan het Sunset Café is iedere eerste vrijdag van de maand in Het Koelhuis vanaf 20.30 uur de Cool Connection. Deze (jazz) jamsessie wordt voor het publiek genieten van spontaan samenspel en spannende improvisaties.

De ritmesectie bestaat uit ervaren musici: Ton-Herman Melis op toetsen, Frank Van Velthoven op contrabas/sax en Berry Vink op drums. Zij vormen de basis voor de jamsessies. De Cool Connection vat het begrip ‘Jazz’ in de meest ruime betekenis op: denk aan een mix van Jazz, Blues en Soul maar ook bijvoorbeeld Hip-Hop.

  • Cool House Groove Connection

Cool House Groove Connection

GRATIS 04 mei 20:30 - 23:30

Met de Cool House Groove Connection zijn we om 20.00 uur stil vanwege dodenherdenking. Daarna vieren we met elkaar de vrijheid en het leven.

Ben je een ervaren muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Wil je met een top ritmesectie je favoriete standards spelen of een mooie ballad zingen? Kom dan lekker meejammen! 

Aansluitend aan het Sunset Café is iedere eerste vrijdag van de maand vanaf 20.00 uur de Cool House Groove Connection. Deze jamsessie wordt voor het publiek genieten van spontaan samenspel en spannende improvisaties.

De ritmesectie bestaat uit ervaren musici die elkaar in Het Koelhuis hebben ontmoet: Ton-Herman Melis op toetsen, Frank Ong-Alok op gitaar,  Frank Van Velthoven op contrabas/sax en Berry Vink op drums. Deze musici zijn regelmatig in de Nederlandse theaters te zien met bekende musici als Edwin Rutten, jazzfluitist Ronald Snijders en acteur en verhalenverteller Hakim. Ook hebben zij al vele cd’s uitgebracht. Zij vormen de basis voor de jamsessies.

De Cool House Groove Connection CHGC vat het begrip ‘Jazz’ in de meest ruime betekenis op: denk aan een mix van Jazz, Blues en Soul maar ook bijvoorbeeld Hip-Hop.