• Cellofestival Nachtsuites – Stephan Braun

Cellofestival Nachtsuites – Stephan Braun

tickets 23 aug - 24 aug 22:30 - 00:00

Het Internationaal Cellofestival Zutphen presenteert dit jaar haar 9e editie van 23 tot en met 27 augustus 2017. Meer dan andere jaren maken zij het podium vrij voor jong talent. Nergens kun je de cello van zo dichtbij beleven als in Zutphen. Vijf dagen lang spelen de cellisten de sterren van de hemel in allerlei verrassende formaties. Het cellofestival is er voor iedereen, voor de ‘hard-core’ klassieke muziekliefhebber tot de beginnende luisteraar. Een bron van inspiratie. Je bent van harte welkom!

Vandaag Stephan Braun, Jazz – Cello. Stephan Braun begon als een 6-jarige met de piano en al snel na het spelen van de cello. Zijn muzikale pad leidde hem naar de Universiteit van Muziek en Theater in Hamburg waar hij klassieke cello en Jazz studeerde. In 2004, leidde hij zijn jazz studie aan de University of Arts in Berlijn met Peter Weniger en David Friedman voortgezet en voltooide zijn diploma in 2006 met succes.

Stephan Braun is de winnaar van de nationale en internationale wedstrijden, waaronder de Young Musicians, Jeugd Jazzt, Composition Competition “Luther in Europa,”  en de Chamber Music Competition. 

Tickets zijn HIER verkrijgbaar voor 13,50 p.p.