Pathfinder 120 Birthday Bash

Uitverkocht 24 mrt - 25 mrt 23:00 - 04:00

Kleine jongens worden groot en een Sluwe Vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken! Pathfinder trekt de stoute schoenen nog één keer aan met een wel hele bijzondere avond. Op zaterdag 24 maart zijn de verjaardagen van de drie mannen achter Pathfinder. Ze bereiken gezamenlijk de respectabele leeftijd van 120 jaar samen en willen dit heugelijke feit vieren.

Op 24 maart vieren zij de “120 Birthdaybash” in Het Boterlokaal met een wereldtopper. Er is maar één iemand die dit bijzondere moment met ze moet vieren en dat is de Sluwe Vos. Ze kennen Robert al jaren en een van zijn eerste gigs ooit was in Zutphen. Sindsdien is hij gegroeid tot ongekende hoogte. De Sluwe Vos gaat de hele wereld over, staat voor volle zalen, maar komt op 24 maart voor een “All Nighter” naar Zutphen voor 250 uitverkorenen.

De mannen verheugen zich verschrikkelijk op de avond en willen hun verjaardag graag met jullie vieren. Uiteraard verwachten wij iedereen in feeststemming, leef je uit(hoedjes, cadeaus, slingers enz!)