evenementen

Een event is een belangrijk communicatiemiddel, waarmee u iets teweeg wilt brengen bij uw doelgroepen. Bij een event kunt u denken aan een congres, symposium, opening, kick-off, onthulling, beurs, debat, manifestatie of personeelsfeest. Maar ook aan uw jubileum, receptie of privéfeest.

Wij beginnen met luisteren om te doorgronden wat u wilt. Wij zoeken samen naar de vorm en middelen die uw boodschap het beste overbrengen. Een fraaie vorm treft immers alleen doel als de inhoud goed is. Wij denken eerst in communicatie en dan in realisatie. In het event en in de inrichting van de ruimte creëren we een toneel waarop u en uw genodigden zich thuisvoelen.

We kunnen voor een event het complete projectmanagement of delen daarvan op ons nemen. Van concept,  openingshandelingen, draaiboeken, inhuur leveranciers en entertainment, budgetbewaking, ontwerp en uitvoering communicatiemiddelen  tot de inrichting van de locatie. We zijn ervaren in audiovisuele producties, digitale media, drukwerk en social media.