Congres

Een succesvol congres begint met de juiste locatie – een plek die niet alleen functioneel is maar ook de beleving van de deelnemers versterkt. Bij Het Koelhuis begrijpen we dat een congres meer is dan een bijeenkomst: het is een platform voor kennisdeling, netwerken en inspiratie. Het is een belangrijk middel om je band met relaties, medewerkers en/of andere stakeholders te versterken. 

Het Koelhuis is de ideale plek en heeft ruimtes voor grote bijeenkomsten, symposia en conferenties. Gelegen in Zutphen, aan het station, naast een haven en parkeergarage zijn we gemakkelijk bereikbaar. Met onze flexibele ruimtes, faciliteiten en professionele crew zorgen wij ervoor dat jouw congres vlekkeloos verloopt. Van plenaire sessies tot interactieve workshops.

congres

Het Koelhuis onderscheidt zich door ons uitgebreide netwerk in de evenementenbranche en onze toewijding om van jouw congres een onvergetelijke totaalervaring te maken. Bovendien bieden we industrieel erfgoed met een persoonlijke touch, onze ruimtes zowel groots als intiem.

Een goed congres kan een uitdaging zijn. Welke inhoud wil je overbrengen en wat zijn je doelstellingen? Wat voor werkvormen kies je om de interactie en beleving van de gasten te vergroten? Hoe zorg je voor een blijvende herinnering doordat het gasten raakt en inspireert? Zoek je nog naar invulling en ideeën voor jullie congres? Wij denken graag met je mee en staan klaar om je te begeleiden bij elke stap. Van concept, communicatie tot het complete projectmanagement. We kunnen alle verantwoordelijkheid op ons nemen waardoor jij je kunt concentreren op de essentie van het congres.

Benieuwd naar de mogelijkheden en onze beschikbaarheid? Neem vandaag nog contact met ons op!