Beurs

Sta je op het punt een beurs of markt te organiseren en zoek je een unieke locatie in Oost Nederland? Zoek niet verder! Het Koelhuis leent zich uitstekend voor het organiseren van jouw evenement.

Op de verschillende verdiepingen van maar liefst 1250 m2 kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en de ruimte volledig naar wens inrichten. Door ruimtes te combineren bepaal je zelf hoe groot je beursvloer wordt. Daarnaast is ons pand omringd door 500 m2 aan terrassen, klaar om benut te worden voor extra sfeer en beleving!

Goede toegankelijkheid van de locatie en vindbaarheid van de verschillende onderdelen zorgen voor een overzichtelijke beurs. We adviseren je graag over de beste routing voor je gasten en indeling van jouw stands.

Ook denken we mee over het betrekken van je gasten bij de beurs. Door bijzonder entertainment, of het uitserveren van bijzondere hapjes op de beursvloer. Met een Koelhuisgemaakte flammkuchen of sapje in de hand zullen je gasten eerder nog een extra rondje langs de stands lopen!

Met de rijke geschiedenis van het pand en onze ruime ervaring in het hosten van beurzen en informatiemarkten, staan we paraat om jouw visie werkelijkheid te maken. Wij begrijpen als geen ander dat elk evenement uniek is, en daarom denken we graag actief met je mee om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Neem de volgende stap en maak van jouw evenement een succes met Het Koelhuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid en de mogelijkheden via info@hetkoelhuis.nl of 0575 510018