NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016

Na maanden van focus op de renovatie van de gevel is de IJsselzijde klaar! De mooie zalen binnen passen nu weer goed bij de robuuste uitstraling buiten. De komende maand hebben we naast de zakelijke bijeenkomsten, feesten en presentaties ook weer een volle openbare programmering waar we jullie graag zien. Wil je nog iets organiseren in december? In de 6 ruimten waar we van 5 tot 750 gasten kunnen ontvangen is alles mogelijk. Kijk voor de mogelijkheden in ons zalenboek.
Wil je weten wat er komende dagen te doen is? Lees snel verder!

VR 28 OKT 16.00 - 00.00 SUNSET VIBES 

Deze zomer experimenteerden we met Sunset Vibes. Vanwege het succes pakken we de draad weer op. Elke laatste vrijdagavond van de maand kun je los met wisselende DJ’s. Vanaf 16.00 uur eerst een biertje, glaasje wijn en hapje tijdens het wekelijkse Sunset Café. Daarna gaan de tafels weg en het volume omhoog!

Deze vrijdag L.A.J.O.S. met onder andere trendy dance en deep house met veel blaaswerk. Hij mixt oude Jazz & Soul-meesters met strakke beats.

Entree gratis. Let's Dance!

VR 04 NOV 13.00 - 21.00 LADRESS BOUTIQUE

In onze Machinekamer is een exclusief pop-up event van LaDress. Hier kun je de collecties van LaDress en LaDress Girls bekijken,  passen en natuurlijk aanschaffen onder het genot van een hapje en een drankje. 

La Dress is een premium online modemerk met zo'n ruime keuze dat de kans groot is dat je jouw perfecte jurkje vindt. Zij maken hun collectie op een bewuste en verantwoorde manier in Europese ateliers. Wij zijn heel benieuwd, jij ook? Kom gezellig langs.

VR 04 NOV 20.30 - 23.30 COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

Het is weer de eerste vrijdag van de maand en dat betekent dat het tijd is voor de Cool House Groove Connection! Ben je muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Kom met een top ritmesectie je favoriete standards spelen of een mooie ballad zingen! 
Voor het publiek genieten van spannende improvisaties. De ritmesectie bestaat uit ervaren musici: Ton Herman Melis/toetsen, Frank Ong-Alok/gitaar, Frank van Velthoven/contrabas & sax en Erik Snellink/drums. Entree is gratis. 

ZO 6 NOV 15.00 - 19.00 POPRONDE @ HET KOELHUIS

Natuurlijk doen we ook dit jaar weer mee aan de Popronde en hebben twee super goede bands voor jullie geselecteerd:

Om 15.30 uur: Thijs Boontjes Dans en showorkest.
De Bombita’s ontbreken, maar verder klinkt het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest op hun nieuwe EP als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Nederlandstalige rock ’n roll dus over thema’s als seks en drank. Het is eerder gedaan, maar zelden met zoveel humor en flair als Thijs en zijn orkest.

Om 17.45 uur Rilan & the Bombardiers.
Een veelzijdige mix met elementen van soul, funk, hiphop, disco, rock, jazz en klassiek met een onmiskenbare aanstekelijkheid.
Wat betreft zijn live performance begeleid door zijn band The Bombardiers: Luister, kijk en geniet want het plezier, de muzikaliteit en de energie spat van het podium af!

ZO 13 NOV 15.00 - 18.00 CD PRESENTATIE CyRo

In oktober 2014 speelde CyRo tijdens de Singer Songwriter Contest in Het Koelhuis voor het eerst in de huidige driemans formatie: Cynthia, Robin en Armein. We vinden het daarom een eer dat CyRo hun eerste CD bij ons op 13 november presenteren.
In april 2016 zijn ze met Jeroen Muller de studio van Ibeat ingedoken om hun eerste album op te nemen. Ze gaan een mooie set muziek neerzetten en spelen de nummers die op de CD staan live!

DO 16.00 - 23.45 GELDERNACHT

Zijn er over 5 jaar nog musea? Bezorgen drones straks jouw boodschappen? Hoe krijgen we een Silicon Valley in Nijmegen?

Gelderland zoekt jouw mening over deze en andere vragen! Bouw met 99 andere jongeren mee aan een mooier Gelderland tijdens de eerste GelderNACHT, inclusief afterparty met DJ's!

GelderNACHT is een initiatief van de Provincie Gelderland.

Ben jij tussen de 18 en 30 jaar en maatschappelijk betrokken? Of ken jij iemand die dit interessant vindt? Meld je dan snel aan op www.gelderland.nl/GelderNACHT of stuur deze nieuwsbrief door!

Vragen over GelderNACHT? Mail naar: geldernacht@gelderland.nl

VR 25 NOV 16.00 - 00.00 SUNSET VIBES MET DJ LA MAR

Laatste vrijdag van de maand weer lekker los tijdens Sunset Vibes! Vanaf 16.00 uur is het Sunset Café open, eerst een drankje, hapje en een hoop gezellige mensen. Daarna de dansvloer op! 

Deze vrijdag met DJ La Mar. Van een vleugje smooth naar verrassend swingend op een pallet van o.a. klassiek, jazz, wereld, soul, funk en kleine uitstapjes naar verschillende genres. Zij draait regelmatig in het openluchttheater Eibergen, op besloten clubs, modeshows en op tal van andere feesten. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk verrassende dansavond, let’s dance!

ZO 27 NOV 11.00 - 18.00 SMELT SHOP

Laat de shop-a-holic in jezelf los en kom langs tijdens de SMELT Shop vlak voor de feestdagen. Er is een ruim aanbod: stuk voor stuk bijzondere producten op het gebied van kunst, vintage, design, mode, lifestyle en de leukste musthaves. Dit keer op twee verdiepingen.

Daarnaast kan je lekker chillen in het café met verschillende DJ's.  Kinderen kunnen lekker knutselen en voor volwassenen is er een workshop handlettering bij Happy Huis!

Wat is er voor de mannen? Naast de bar die uiteraard open is met veel keus in speciaal bieren en bitterballen, staan de Headcase Barbers klaar voor een scheer- en knipbeurt. Ook speciaal voor de heren zijn er mooie producten bij Urban Bozz.

Over de deelnemers vind je meer informatie op onze  Facebookpagina Nodig via deze pagina je vrienden uit en mis niks!

SUNSET CAFÉ IEDERE VRIJDAG 16.00 UUR

Ook deze maand op vrijdag ons wekelijkse Sunset Café. Even bijkomen van de drukke week met een drankje, een hapje en andere levensgenieters. We hebben tijdens Sunset een kaart met verschillende kleine gerechten om uit te kiezen. Wanneer je liever koolhydraatarm of vegetarisch eet hebben wij lekkere (en gezonde) alternatieven. Maar ook voor een Lakenvelder hamburger of Koelhuis gemaakt frietje kan je bij ons terecht.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook en Twitter: @HetKoelhuis

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN