NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016

Deze zomer hebben we behoorlijke slagen gemaakt met onze evenementenlocatie. De gevel van de terraskant van het gebouw ziet er al weer heel anders uit. Bovenstaande foto stond deze week in de Stentor van fotograaf Patrick van Gemert. De bouwsteigers gaan over 2 weken naar de voorzijde en eind van het jaar zijn we gelijk met de nieuwe parkeergarage aan de overkant klaar. Binnen is het evenementenseizoen begonnen! De eerste bedrijfsfeesten, zakelijke bijeenkomsten, productpresentaties, bruiloften en recepties zijn al weer achter de rug. Naast het ontwikkelen van ons Industrieel erfgoed gaat de focus naar de komende evenementen en het ontwikkelen van de programmering. We hebben nu drie verdiepingen volop in gebruik waardoor we bijeenkomsten en feesten kunnen verzorgen van 10 tot 700 personen.

VR 07 OKT 20.45 - 23.30 COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

In september hebben we de eerste CHGC al weer gehad. De komende periode staat deze weer iedere 1e vrijdag van de maand op het programma. Ben je muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Kom met een top ritmesectie je favoriete standards spelen of een mooie ballad zingen!
Voor het publiek genieten van spannende improvisaties. De ritmesectie bestaat uit ervaren musici: Ton Herman Melis/toetsen, Frank Ong-Alok/gitaar, Frank van Velthoven/contrabas & sax en Erik Snellink/drums. Entree is gratis. 

VR 28 OKT 21.00-01.00 SUNSET VIBES MET DJ L.A.J.O.S.

We gaan door met de Sunset Vibes!
We beginnen met de laatste vrijdag van de maand met  DJ L.A.J.O.S.
Muzikaal gevormd door de dampende 70’s soul en de housebeats uit de late 90’s legt DJ L.A.J.O.S. een swingende basis neer die iedereen in beweging zet. Afhankelijk van het publiek vindt hij de ideale mix.

Tijdens deze Sunset Vibes draait hij onder andere trendy dance en deep house met veel blaaswerk. Hij mixt oude Jazz & Soul-meesters met strakke beats. Entree gratis.

ZO 6 NOV 15.00 - 19.00 POPRONDE @ HET KOELHUIS

Blok alvast de tweede Popronde in je agenda. We gaan voor twee supergoede bands: 15.30 uur starten we met Thijs Boontjes Dans en showorkest en om 17.45 uur Rilan & the Bombardiers.

Benieuwd naar muzikale voorproefjes?
Thijs Boontjes Dans- en showorkest luister
Rilan & the Bombardiers luister

Meer informatie? Houd onze website en facebook in de gaten!

ZO 13 NOV 15.00 - 18.00 CD PRESENTATIE CyRo

In oktober 2014 speelde CyRo tijdens de Singer Song Contest in Het Koelhuis voor het eerst in de huidige driemans formatie: Cynthia, Robin en Armein. We vinden het daarom leuk dat CyRo hun eerste CD bij ons op 13 november presenteert.
In april 2016 zijn ze met Jeroen Muller de studio van Ibeat ingedoken om hun eerste album op te nemen. Deze is nu een feit! Ze gaan een mooie set muziek neerzetten op de 13e en spelen de nummers die op de CD staan live!

ZO 27 NOV 11.00 - 18.00 SMELT SHOP

Noteer alvast in je agenda: de tweede wintereditie van SMELT!  Belangrijk om te weten dat we voor de SMELT Shop nog een paar plaatsen beschikbaar hebben voor bijzondere en mooie producten op het gebied van design, mode, interieur, kunst, accessoires, kinderkleding, vrije tijd en vintage.

Ken jij of ben jij iemand met unieke producten, lekker eten of leuke workshops die niet mogen ontbreken tijdens de SMELT Shop? Stuur dan een mailtje naar info@hetkoelhuis.nl o.v.v. SMELT.

We selecteren op kwaliteit en variatie in het aanbod zodat het voor een ieder interessant blijft om deel te nemen.

Komende tijd zie je de deelnemers op onze Facebookpagina
Nodig via deze pagina je vrienden uit en mis niks!

HET KOELHUIS VOOR JOUW WINTERFEEST?

Ook aan het genieten van de mooie nazomer? Al wel aan het denken over een iets bijzonders in de wintertijd? Een event met veel impact? Wij denken graag mee om het event onvergetelijk te maken. Wij hebben hiervoor de perfecte locatie en kunnen naar uw wens en budget een passend voorstel maken.
Kijk voor meer informatie op www.hetkoelhuis.nl/verhuur of mail naar info@hetkoelhuis.nl 

SUNSET CAFÉ IEDERE VRIJDAG 16.00 UUR

Ook deze maand op vrijdag ons wekelijkse Sunset Café. Even bijkomen van de drukke week met een drankje, een hapje en andere levensgenieters. We hebben tijdens Sunset een kaart met verschillende kleine gerechten om uit te kiezen. Wanneer je liever koolhydraatarm of vegetarisch eet hebben wij lekkere (en gezonde) alternatieven. Maar ook voor een Lakenvelder hamburger of Koelhuis gemaakt frietje kan je bij ons terecht.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook en Twitter: @HetKoelhuis

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN