NIEUWSBRIEF JUNI 2016

We zien uit naar 26 juni, de dag dat de hekken bij de haven weggaan en kunnen niet wachten tot de eerste boten de haven binnen varen. Met het SMELT Festival, dit jaar voor het eerst op dezelfde dag als het IJsselfestival, brengen we je vast in de vakantiestemming. Vorig jaar was het 36 graden dus we zorgen in ieder geval voor genoeg zwembadjes! In de nieuwsbrief meer hierover. En we hebben een primeur vanaf het laatste weekend in juni, benieuwd wat dat is? Lees dan snel verder!

VR 03 JUNI 20.30 - 23.30 COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

In juni lekker jammen met de Cool House Groove Connection.
Ben je een ervaren muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Kom met een top ritmesectie je favoriete standards spelen of een mooie ballad zingen! Jam lekker mee tijdens deze avond! Voor het publiek genieten van spontaan samenspel en spannende improvisaties.
De ritmesectie bestaat uit ervaren musici die elkaar in Het Koelhuis hebben ontmoet: Ton Herman Melis/toetsen, Frank Ong-Alok/gitaar, Frank van Velthoven/contrabas en sax en Erik Snellink/drums.
Entree is gratis, voor meer informatie: www.hetkoelhuis.nl/agenda

ZO 26 JUNI 11.00 - 18.00 SMELT + IJSSELFESTIVAL + OPENING HAVEN

Kom naar de tweede zomereditie van het SMELT Festival.
De SMELT-shop met voor de shop-a-holics bijzondere en mooie producten: voor in huis, als cadeautje of gewoon voor jezelf! Je vindt mooie producten op het gebied van design, mode, interieur, lifestyle, kunst, accessoires, eten, kinderkleding, vrije tijd en vintage. Ook  komt er een oude brandweerwagen vol plaatjes van vinyl. Geniet van Jazz, Chansons en Tango. DJ Old Way weet dat swing en relaxt samengaan!
Er zijn stands met heerlijke snacks, Pepe’s ijs komt met ambachtelijk ijs en Het Koelhuis maakt de lekkerste cocktails. Voor de grote en kleine kinderen onder ons is er van alles te beleven zoals een glitter-tattoo stand, portrettekenen en waterpret. Dit keer in combinatie met het IJssel Festival en de officiële opening van de Noorderhaven.
Het programma is gratis!

HET KOELHUIS DEZE ZOMER OP ZATERDAG EN ZONDAG OPEN

Ja, je leest het goed! Vanaf zondag 26 juni staan wij ook in de weekenden voor je klaar. Kom genieten op ons terras van heerlijke gezonde hapjes, ijskoude drankjes en cocktails tot guilty pleasures en vooral gezelligheid voor jong en oud. Kinderen kunnen in de zandbak en potje schaken onder de parasols kan ook. Ons stadsstrandje aan de nieuwe Noorderhaven is open van 10.30 uur tot 19.00 uur.

SUNSET CAFÉ IEDERE VRIJDAG 16.00 UUR

Ook deze maand op vrijdag ons wekelijkse Sunset Café. Even bijkomen van de drukke week met een drankje, een hapje en andere levensgenieters. Met lekker weer natuurlijk ook buiten! We hebben tijdens Sunset een kaart met verschillende kleine gerechten om uit te kiezen. Wanneer je liever koolhydraatarm of vegetarisch eet hebben wij lekkere (en gezonde) alternatieven. Maar voor een Lakervelder hamburger of Koelhuis gemaakt frietje kan je bij ons terecht.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook en Twitter: @HetKoelhuis

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN