NIEUWSBRIEF MEI 2016

We zijn druk bezig om onze zeecontainer met buitenbar zomerklaar te maken. De container gaat gelijk al voor de Pinksterdagen kamperen op de PinksterMarkt in Brummen, Koelhuis on the Road! We nodigen jullie van harte uit om eenmalig op vrijdag 13 mei het wekelijkse Sunset Café te bezoeken op het centrale Theater Marktplein in Brummen. Er is nog veel meer te doen, hier onder lees je meer!

VR 06 MEI 20.00 - 23.00 COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

Op 6 mei is het weer tijd voor de Cool House Groove Connection.
Ben je een ervaren muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Kom met een top ritmesectie je favoriete standards spelen of een mooie ballad zingen! Jam lekker mee tijdens deze avond! Voor het publiek genieten van spontaan samenspel en spannende improvisaties.
De ritmesectie bestaat uit ervaren musici die elkaar in Het Koelhuis hebben ontmoet: Ton Herman Melis/toetsen, Frank Ong-Alok/gitaar, Frank van Velthoven/contrabas en sax en Erik Snellink/drums.
Entree is gratis, voor meer informatie: www.hetkoelhuis.nl/agenda

VR 13 T/M MA 16 MEI KOELHUIS OP PINKSTERMARKT BRUMMEN

Koelhuis on the Road gaat kwartiermaken op het Theater Marktplein met Catering Zutphen! Onze containerbar, picknicksets, luifel, lampjes, etc. verhuizen mee. Catering Zutphen zorgt voor lekkere tapas, hun befaamde hamburgers en biologische frieten. Wij tappen koud bier en andere lekkere drankjes op een superplek midden tussen theater, muziek en de kunstmarkt.

Maandag 16 mei, 2de Pinksterdag, verzorgen wij de programmering: de zomerse Balkan/gipsy klanken van Balkanari vullen dan het plein en DJ MPS Pilot is van de partij, zijn wereldmuziek was eerder al te horen op festivals als Lowlands en Oerol maar nu in Brummen! Kom relaxen, chillen, of dansen! Maar kom bovenal genieten!
Voor de programmering gehele Pinkstermarkt zie hier

ZO 26 JUNI 11.00 - 18.00 SMELT + IJSSELFESTIVAL + OPENING HAVEN

Noteer alvast in je agenda: de tweede zomereditie van SMELT dit keer tijdens het IJssel Festival op 26 juni a.s.. In de volgende nieuwsbrief vertellen we je meer. Voor nu belangrijk om te weten dat we voor de  de SMELT Shop nog een paar plaatsen beschikbaar hebben voor bijzondere en mooie producten op het gebied van design, mode, interieur, kunst, accessoires, kinderkleding, vrije tijd en vintage.

Ken jij of ben jij iemand met unieke producten, lekker eten of leuke workshops die niet mogen ontbreken tijdens de SMELT Shop? Stuur dan een mailtje naar info@hetkoelhuis.nl o.v.v. SMELT.

We selecteren op kwaliteit en variatie in het aanbod zodat het voor een ieder interessant blijft om deel te nemen.

HET KOELHUIS ALS LOCATIE VOOR JE EIGEN EVENEMENT

Het Koelhuis heeft zes unieke en veelzijdige ruimtes beschikbaar voor de verhuur. Alle zalen hebben iets bijzonders en zijn ruim, licht en helemaal naar uw eigen sfeer in te richten. Zo heeft Het Koelhuis Café een houtkachel, de Machinekamer uitzicht op de haven en Het Boterlokaal uitzicht op de IJssel. In de zalen zijn alle opstellingen mogelijk, ze kunnen prachtig uitgelicht worden en er is gratis Wifi. Op zoek naar een locatie die mogelijk geschikt is voor je volgende (zakelijke) evenement? Neem dan eens een kijkje via deze link.

SUNSET CAFÉ IEDERE VRIJDAG 16.00 UUR

Ook deze maand op vrijdag ons wekelijkse Sunset Café. Even bijkomen van de drukke week met een drankje, een hapje en een hoop gezellige mensen. Deze maand op 13 mei éénmalig twee Sunset Café's: een op de Pinkstermarkt in Brummen en natuurlijk ook een in Het Koelhuis.
We hebben tijdens Sunset altijd een kaart met verschillende kleine gerechten om uit te kiezen. Ook wanneer je liever koolhydraatarm of vegetarisch eet hebben wij diverse lekkere (en gezonde) opties. Wij raden je de Koelhuisgemaakte frietjes zeker aan!

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook en Twitter: @HetKoelhuis

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN