Dit jaar liep helemaal anders dan we hadden bedacht. Sinds half oktober zitten we in een lockdown dankzij Covid-19. We houden van events en onze gasten, we missen jullie!

We pakken natuurlijk alles aan wat wél kan. Achter de schermen verbeteren we ruimte voor ruimte zodat het gebouw straks nog meer mogelijkheden biedt. Vooral de kelder zal je verrassen! Wil je zien hoever we daarmee zijn? Dat kan al snel, vanaf 17 december ben je welkom bij de multimediavoorstelling 'De herberg van Gelre'. Gelukkig kunnen kleine voorstellingen tot 30 personen wel!

Een andere opsteker was het artikel in het Financieel Dagblad over Zutphen waarin Het Koelhuis ook aan bod kwam. Nieuwsgierig? Lees hier.

Inmiddels zijn we ook helemaal ingesteld op hybride en online events. Lees hierover verder in deze nieuwsbrief.

HYBRIDE EVENTS

Als je elkaar niet live kunt zien, is online samenkomen dé oplossing. We kijken hoe dit interactiever en interessanter kan dan alleen live-streamen. We hebben 5 grote ruimten die we flexibel kunnen inrichten. Elke ruimte heeft zijn eigen karakter en sfeer. Dat maakt Het Koelhuis tot de ideale locatie voor ‘hybride events’. De kracht van live, met het gemak en de veiligheid van online. Ons veelzijdige creatieve team kan het online event voor je organiseren en regisseren.

Wil je meer hierover weten? Kijk op onze website

17 T/M 31 DEC DE HERBERG VAN GELRE

Beleef een half uur durende visuele multimediashow waarin oude verhalen uit de geschiedenis van Zutphen en Gelderland tot leven komen. Van 17 t/m 31 december is deze voorstelling meerdere keren per dag te zien in de kelder van Het Koelhuis.

Laat je verrassen door de personages, droom weg bij de animaties en pas op voor de bewegende rekwisieten! Een leuke coronaproof show voor jong & oud.
Kaarten kopen kan via StoryRoom

CORONAPROOF BRAINSTORMEN, TRAINEN OF ONTMOETEN

Brainstormen, training geven of je toekomstvisie uitwerken in een inspirerende omgeving? Het Koelhuis heeft hiervoor alles in huis. Ook voor toegestane 30 personen en in coronaproof opstelling. We streamen ook hybride bijeenkomsten of faciliteren jouw webinar.
Er zijn meerdere ruimtes waar je veilig met 30 tot 50 personen kan zijn en ook intiemere ruimtes van 2 tot 20 personen. We regelen alles van A tot Z, van de audiovisuele middelen tot aankleding. 
Meer weten? Bel 0575 510018 of mail naar info@hetkoelhuis.nl

2021 BONT, BOTER EN BEVRIEZING - 101 JAAR KOELHUIS

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat Het Koelhuis is ontstaan. We vieren dat in 2021 zodat we het met meer mensen kunnen vieren! Met kunstenaars, regionale musea, oud-werknemers, melkfabrieken en meer, stellen we een expositie, rondleidingen en events samen over 101 jaar Koelhuis. Heb jij mooie verhalen over jouw eigen historie met Het Koelhuis? Mail die dan alvast naar info@hetkoelhuis.nl. Misschien krijgt jouw verhaal dan ook een plek in 101 jaar Koelhuis.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN