Na zeven jaar en een steeds verder ontwikkelde wijk Noorderhaven is het dan zover. We zijn nu van dinsdag t/m zondag open met daghoreca! Je kan bij ons lunchen, chillen of borrelenJe bent welkom in ons café met groot terras aan de Noorderhaven. De openingstijden zijn di, wo, do en zo van 11.00 tot 19.00 uur en vrij en za tot 22.00 uur. Het Koelhuis wil vooral ruimte bieden in deze bijzondere tijd. Binnen en buiten ons pand zijn alle maatregelen genomen om veilig te kunnen loungen in een unieke historische omgeving. Voor het café is reserveren nodig vanwege de Covid-19-maatregelen via www.hetkoelhuis.nl

KOELHUIS CAFÉ

Nu we open zijn als Koelhuis Café is onze kaart flink uitgebreid! Vanaf 11.00 uur ben je welkom voor een verlaat ontbijt of koffie met gebak, lekkere vers belegde broodjes, pokébowls, frisse salades en natuurlijk is er een borrelkaart!
De drankkaart biedt meer speciaal biertjes en biologische sappen van Wostok en Schulp. Kortom, reden genoeg om te komen proeven op ons zonnige terras!

CORONA MAATREGELEN

De Koelhuis Crew doet er alles aan om je ontspannen en zorgeloos te laten genieten. We hebben hiervoor coronaproof indelingen gecreëerd en daarnaast richtlijnen opgesteld voor je bezoek. Dit alles naar de regelgeving van het RIVM en de protocollen van de Koninklijke Horeca Nederland. Zie alle informatie op onze website waaronder twee dronevideos waarmee je een impressie hebt van de mogelijkheden in Het Koelhuis binnen de 1,5 meter maatschappij.

IETS TE VIEREN?

Lukt het niet om je je verjaardag, jubileum, kinderpartijtje of reünie door de corona-maatregelen te vieren in je eigen huis of tuin? Wij hebben gelukkig meer dan voldoende ruimte om er met de 1,5 meter maatregelen nog steeds een geslaagde dag van te maken! Tot 1 juli tot 30 personen, daarna mogen we weer 100 mensen ontvangen!

Voor meer informatie: info@hetkoelhuis.nl of 0575-510018

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

Bijeenkomsten tot 30 personen mogen we weer faciliteren. Na 1 juli mogen we 100 personen ontvangen. Bent u op zoek naar een coronaproof locatie voor uw vergadering, bijeenkomst of wilt u vanaf Het Koelhuis een digitaal event hosten? We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

We zijn er hier qua inrichting helemaal klaar voor, we hebben alle ruimtes coronaproof ingericht. Duidelijke looplijnen, comfortabel meubilair, desinfectiezuilen en overall extra aandacht voor hygiëne en gezondheid. Meer informatie viainfo@hetkoelhuis.nl of 0575-510018

BOUW EN STYLING

In de vorige nieuwsbrief meldde we al de sloopwerkzaamheden in de kelder. De containers voor bouw- en sloopafval zijn nu weg en het pand en terras zijn weer geschikt om gasten te ontvangen. Het café is ruimer neergezet en is nu een groene oase door veel planten. Buiten staan 17 nieuwe bamboes en 4 amberbomen. Op het terras zijn er 15 picknicktafels, 46 pallets, 19 plantenbakken en 10 tafels antraciet en zwart gebeitst. Ook zijn er 160 zakken potgrond verwerkt én coronaproof looplijnen afgeplakt. Onze crew heeft vanuit een hoogwerker het torentje voorzien van belettering. Voor iemand met hoogtevrees eng om naar te kijken maar het resultaat mag er zijn!
(Bekijk hier een filmpje van de werkzaamheden)

NIEUWE EVENTMANAGER

Yvon Hoes is onze nieuwe eventmanager. Ze houdt van organiseren en creëren van bijzondere concepten. Ze heeft jarenlange ervaring in hotels waar ze goed thuis was in de zakelijke markt, bruiloften en kwaliteitsverbeteringen in de breedste zin. Een bijzondere aanvulling  is dat ze affiniteit heeft met binnenhuisarchitectuur & styling. Wil je gaan trouwen of organiseer je een congres? Yvon denkt graag met je mee om tot in detail alles perfect te laten verlopen. Wij zijn fan!

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN