Het is een rare periode en de maatregelen van de regering vragen om een pas op de plaats. Dat geeft ook weer tijd voor nieuwe kijk. Achter de schermen maken we er het beste van met elkaar! We werken (op gepaste afstand) een paar hele gave concepten uit voor na de corona-maatregelen en bereiden de komende verbouwing voor. We houden jullie de komende tijd op de hoogte via onze social media kanalen. We hopen dat we na juni het jaar mogen voortzetten vol reuring, unieke, business-events, privé feesten en culturele activiteiten!  

Lees verder over de voortgang van de verbouwing, een afscheid én een leuke primeur!

VERBOUWING

De afgelopen weken is onze crew druk bezig geweest met het leeg halen van onze kelder. De komende periode gaan we de definitieve indeling uitwerken en uitvoeren! Er komt o.a. ruimte voor een productiekeuken, nieuwe lift én een unieke feestruimte in underground sfeer met eigen bar. Uiteraard behouden we bij de verbouwing zo veel mogelijk van de authentieke elementen die de kelder rijk is. 

PRIMEUR: DAGHORECA

Zutphenezen, dagjesmensen, flexwerkers en treinmissers we got you! Vanaf juni - of eerder mocht dit  vanwege corona al kunnen - zijn we van woensdag t/m zondag ook geopend als daghoreca! Kom genieten van biologische koffie en thee, huisgemaakte broodjes, een stukje taart of een welverdiende middagborrel! 

Met mooi weer is ons terras uiteraard ook geopend. Een heerlijke plek om te relaxen met uitzicht op de Noorderhaven!

11.00 - 17.00 uur woensdag, donderdag, zaterdag & zondag.
11.00 - 22.00 uur vrijdag.

GEANNULEERDE EVENEMENTEN: SLAGWERKDAG

Op dit moment zijn alle evenementen tot 1 juni afgelast. Dit betekent dat ook de Slagwerkdag op 19 april a.s. door de huidige maatregelen tegen het corona-virus niet door kan gaan. Daarom heeft de organisatie besloten de Slagwerkdag te verplaatsen naar zondag 18 april 2021. De line-up blijft gelijk! De al aangeschafte tickets blijven uiteraard voor deze dag geldig.

We vinden het zelf ook ontzettend jammer dat we nu nog een jaar geduld moeten hebben, maar samen staan we sterk! 

Mocht u vragen hebben over geannuleerde evenementen, neem dan contact met ons op via info@hetkoelhuis.nl.

LAATSTE WERKWEEK NIENKE

Tot slot willen we deze nieuwsbrief graag gebruiken om "onze" Nienke even in het zonnetje te zetten! De afgelopen vijf jaar is zij als eventmanager werkzaam geweest binnen Het Koelhuis.

Afgelopen week was haar laatste werkweek bij ons. Geimproviseerd feestelijk afgesloten met digitale afscheidsborrel én trompetserenade vanaf de Haven. Niet alleen als topper in haar functie maar ook als collega gaan we haar zeker missen!

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN