Het jaar is weer goed begonnen: zalenboek bijgewerkt, website aangepast en nu bezig met het verwerken van alle trends rondom eten en drinken voor ons nieuwe foodbook. 

De eerste stappen van de veranderingen in het souterrain zijn genomen. We werken van beneden naar boven. Eerst de kelder, vervolgens werken we toe naar de derde verdieping, dan mag een extra lift + trappenhuis niet ontbreken. De kers op de taart wordt het dakpaviljoen met een roofgarden!

We kijken uit naar een jaar vol reuring, unieke, zakelijke evenementen, privé feesten en culturele activiteiten!  Ook iets organiseren in 2020? Neem contact met ons op via: info@hetkoelhuis.nl of 0575-510018

WO 29 JAN 20.00 LEZING VEILIGE DIJKEN

Januari 2020 is het 25 jaar geleden dat het rivierwater hoog tegen de dijken stond in Nederland, ook in Zutphen was het knap spannend!

Waterschap Rijn en IJssel organiseert een lezing over veilige dijken. Ze staan daarbij stil bij 1995, maar kijken ook naar de maatregelen tot nu toe én naar de toekomst waarin diverse dijken versterkt moeten worden. Want het werk aan de dijken is nooit klaar!

De lezing is openbaar en er zijn geen kosten aan verbonden.
Meer informatie en het totale programma van de hoogwatercampagne: www.weetvanwater.nl/hohohoogwater
 

VR 7 FEB 20.30 COOL CONNECTION

Kom naar de eerste jam sessie in 2020 en geniet van de improvisaties van blues, funk, soul, rock en jazz. Speel je een instrument of zing je graag de sterren van de hemel? Speel dan je favoriete standards mee met ervaren muzikanten. 

Jamsessie met Frank van Velthoven/contrabas & sax, Ton Herman Melis/toetsen, Berry Vink/drums en Didier Kerckhoff/gitaar. 

Z0 16 FEB 14.30 FILOSOFIECAFÉ MET JAAP GRUPPELAAR

Dr.mr.Jaap Gruppelaar geeft een lezing waar hij in gaat op de relevantie van de politieke filosofie van Alexis de Tocqueville (Litt: Over de democratie in Amerika 1835-1840) Tocqueville ziet de democratie als de bestuursvorm van zijn tijd.

Naar aanleiding van een reis door de Verenigde Staten onderzoekt hij de typische problemen van de democratie en op welke manier deze kunnen worden verholpen. Zijn studie geldt in de politieke filosofie, maar ook in de Amerikakunde als een klassieker.

Tickets € 15,00
Reserveren via: info@filosofiecafe.nl

ZO 23 FEB 15.00 DE DIJK

Het vleesgeworden geweten van de Nederlandse rock, soul en rhythm & blues. Het boegbeeld van de Nederlands(talig)e rock. Noem ze zoals je wilt, De Dijk is een band waar niemand in ons kikkerlandje omheen kan.

23 Februari duiken tien Nederlandse muzikanten eenmalig in de muziek van deze legendes. De gelegenheidsformatie speelt eenmalig in Het Koelhuis de grootste hits. Geniet, of schal uit volle borst mee met o.a.: "Ik kan het niet alleen", "Dansen op de vulkaan", "Als ze er niet is","Bloedend hart" en "Als het golft"!

De band drukt een eigen stempel op de uitgevoerde nummers. In combinatie met het enthousiasme en de gedrevenheid van de muzikanten zorgt dit voor een dijk van een optreden!  

Tickets bestel je HIER voor € 10,00 p.p.

IEDERE VRIJDAG 16.00 - 22.00 SUNSET CAFÉ

Vrijdag is ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters het weekend inluiden onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de kleintjes is er een kinderhoek met boekjes en speelgoed. 

We hebben een kleine borrelkaart met biologische burgers, huisgemaakte frietjes en bitterballen (ook vegetarisch). Vanaf het café heb je prachtig uitzicht op de ondergaande zon!

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN