Alweer de laatste maand van het jaar. In en rondom het Koelhuis is veel veranderd in 2019. Na 7 jaar hebben we eind deze week heuse achterburen. We hebben een echte straat achter ons: Reesinkhof.

Er is nu een prachtig boek over architectuur in de Stedendriehoek. Het heet "Buiten Westen". Leuk kerstkado! Er staat ook een mooi stuk in over Het Koelhuis. Je vindt het, samen met andere artikelen over Het Koelhuis hier,

Er is hard gewerkt aan het pand zelf. Het Waslokaal kreeg een akoestische update en is meer dan geschikt als eigen inspirerende ruimte voor jouw sessies, trainingen en bedrijfsbijeenkomsten. Het interieur is op de verschillende verdiepingen aangepakt. Ruimte de Uitkijk is gerenoveerd. De toiletgroep is groter en mooier geworden en we hebben een receptiebalie bij de entree.

De decembermaand zit vol met events in kerstsfeer. Achter de schermen gaan wij genieten van de feestdagen. Van maandag 23 december tot vrijdag 3 januari zijn we dicht met uitzondering van: kerstbrunch op 26 december (kom je ook?),  Sunset Café op 27 december en de events in deze periode. Op vrijdag 3 januari ben je van harte welkom bij de nieuwjaarsborrel.

VR 6 DEC 20.30 UUR COOL CONNECTION (X-MAS EDITION)

Kom naar de laatste jam sessie in 2019 en geniet van de improvisaties van blues, funk, soul, rock en jazz. Speel je een instrument of zing je graag de sterren van de hemel? Speel dan je favoriete standards mee met ervaren muzikanten. Deze keer in kerstsfeer!

Jamsessie met Frank van Velthoven/contrabas & sax, Ton Herman Melis/toetsen, Berry Vink/drums en Didier Kerckhoff/gitaar. 

DO 26 DEC 11.30 UUR KOELHUIS KERSTBRUNCH

Vuurkorven, fijne muziek en honderden lampjes. Eten met de hele familie of vrienden in warme, industriële sfeer en ongedwongen genieten. Het is Kerstmis in Het Koelhuis! Kom genieten van het uitgebreide brunch buffet aan feestelijk gedekte tafels. Onze keukencrew zorgt voor heerlijke koude en warme gerechtjes. Denk aan lekkere broodjes, quiches, winterse soepen, pancakes met blauwe bessen en siroop. En natuurlijk kan een echte kerstklassieker zoals kerststol (van de befaamde Bakker Bril uit Voorst) niet ontbreken. 

Prijs 32,50 euro en kinderen tot 10 jaar 17,50 euro
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.

Start: 11.30 uur

Brunch is inclusief dranken. Vooraf reserveren verplicht. Tickets via www.hetkoelhuis.nl

IEDERE VRIJDAG 16.00 - 22.00 UUR SUNSET CAFÉ

Vrijdag is ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters bijpraten met een hapje en een drankje. 
Voor de kleintjes is er een kinderhoek met boekjes en speelgoed. 

Naast een kleine kaart met biologische burgers, huisgemaakte soep en frisse salades hebben we hapjes om samen te delen. Van brood met huisgemaakte dips en flammkuchen tot bitterballen (beide ook vegetarisch). Vanaf het café heb je prachtig uitzicht op de ondergaande zon!

2019 ONVERGETELIJK AFSLUITEN OF 2020 KNALLEND INLUIDEN?

In 2019 het jaar afsluiten, of 2020 feestelijk starten met alle collega's? Personeels feest, borrel of diner in kerstsfeer? Of willen jullie iets anders bijzonders doen in december of januari?

Alles kan bij Het Koelhuis! Van een luxe kerstdiner in industriële stijl, een geheel verzorgde kerstmarkt waar personeel een uniek én duurzaam kerstpakket kan shoppen, een spectaculair feest met live muziek en lichtshow of een winterse borrel met vuurkorven, glühwein en bbq op ons terras. 

Wij vertalen graag jullie wensen naar een passend idee met de juiste faciliteiten, styling én service.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN