De kop is eraf. Het trouwseizoen is begonnen! We hebben afgelopen weekend een droombruiloft achter de rug in Italiaanse sferen. De ceremonie was in de Machinekamer, borrel in het Café. Daarna het Italiaans diner weer in de Machinekamer aan prachtig aangeklede tafel en een ijsje van Talamini op het terras en dansen in het café. Op naar de volgende zomerse bruiloften!

21 juni staat de super liveband Orgel Vreten op ons programma, mis het niet en koop snel je kaarten! Lees hieronder wat er nog meer op het programma staat.

Ook deze week een mooi artikel in de media over het Koelhuis, hier vind je alle artikelen op een rijtje.

VR 31 MEI 20.30 UUR  ALBUM RELEASE // ANAE

ANAE  zijn Arnan Natan & Anne Elise Kaemingk, twee muzikale kunstenaars die verhalen delen. In 2017 vertrokken ze in een Volkswagenbusje uit Zutphen. Nu, anderhalf jaar verder, zijn zij tijdelijk terug in Nederland. Ze spelen een exclusief release concert van hun gloednieuwe album ‘HOME IS WHERE YOU PARK IT'.

Hun stijl is een mix van singer-songwriter, jazz, pop, gospel en soul. Eigen muziek, pakkende melodieën en persoonlijke teksten. Ga mee in hun reis en ervaar het ultieme gevoel van Vrijheid. Bij mooi weer spelen ze buiten op het terras. Zo houden we de van-life vibe er in!
Entree: vrije gift

VR 7 JUNI 20.30 UUR JAMSESSIE COOL CONNECTION

Blues, funk, soul, rock tot jazz komen samen tijdens deze jamsessie. Speel je ook een instrument of zing je graag de sterren van de hemel? Speel dan deze maand ook je favoriete standards mee met een top ritmesectie! 

De Jamsessie begeleid door: Frank van Velthoven/contrabas & sax, Ton Herman Melis/toetsen, Berry Vink/drums en Didier Kerckhoff/gitaar. 

VR 14 JUNI EENMALIG GÉÉN SUNSET CAFÉ

Als evenementenbureau ligt onze hoogste prioriteit bij het tot in detail voorbereiden en organiseren van congressen, privé feesten, zakelijke events én bruiloften. In juni zit onze agenda hiermee propvol. 

Eénmalig zijn we genoodzaakt ons Sunset Café over te slaan op vrijdag 14 juni. We doen dat voor een goed doel: de liefde! Er zijn dan twee bruiloften op onze begane grond. Wij willen hier een onvergetelijke droomdag van maken voor de bruidsparen. 

VR 21 JUNI 20.30 UUR SWINGENDE GROOVES: ORGEL VRETEN!

De beste live act van Nederland komt naar Het Koelhuis! 
Samenspel, ritmische gevechten, maar vooral heel veel swingen! Orgel Vreten laat zien dat orgelmuziek wél degelijk sexy kan zijn. Met een unieke combinatie van twee stokoude Hammondorgels en een ritmesectie laten toetsenvirtuozen Thijs Schrijnemakers en Darius Timmer je tijdens de meest waanzinnige live orgelbattles kennismaken met Orgel Vreten.

Intergalactische melodielijnen worden afgewisseld met dansbare grooves. Speelse prikkelende thema’s met spoken word en onverbiddelijk volume met melancholie. Ongekende live-energie die je niet mag missen!

Tickets zijn 17,50 online en 20,00 aan de deur. VOL=VOL.

DI 25 JUNI 20.30 UUR LEZING MANU KEIRSE (UITVERKOCHT)

Wegens grote belangstelling is de lezing Manu Keirse voor de tweede keer helemaal uitverkocht. Hij vertelt in Het Koelhuis over ‘Helpen bij verlies en verdriet’. De vele praktijkvoorbeelden en zijn omvangrijke kennis weet hij om te zetten tot story-telling van hoog niveau.

Uiterst waardevol en boeiend voor iedereen, van jong tot oud. Allemaal kunnen we met verlies worden geconfronteerd, zowel in je eigen leven als in je directe omgeving.

VR 7, 21 EN 28 JUNI 16.00 - 22.00 UUR SUNSET CAFÉ

Vrijdag is ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters bijpraten met een hapje en een drankje. 
Voor de kinderen staat er een kinderhoek met boekjes en speelgoed. Met mooi weer is ons zonnige terras geopend.

Naast een kleine kaart met biologische hamburgers, huisgemaakte friet en frisse salades hebben we hapjes om samen te delen. Van brood met huisgemaakte dips, flammkuchen tot bitterballen (beide ook vegetarisch). Vanaf de begane grond heeft u prachtig uitzicht op de ondergaande zon, lekker weekend!

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN