Het is voor de meeste mensen nu mei-vakantie, voor de bouw om ons heen niet. Zij gebruiken de rustige vakantiedagen om ons terras op te hogen en te bestraten. Half mei is het klaar en wij zijn heel benieuwd. Als je een vliegvakantie hebt kan je een mooi artikel in Discover Benelux over ons tegenkomen! Lees het hier.

Het is nu stilte voor de storm. De komende periode puilt onze agenda uit van bruiloften, symposia, congressen en feesten (zowel in Het Koelhuis als in het land). Wil je weten wat er deze maand op het programma staat? Lees verder!

VR 3 MEI 20.30 UUR JAMSESSIE COOL CONNECTION

Live muziek waar je zelf ook mee kunt jammen. Speel je een instrument of zing je graag de sterren van de hemel? Speel met een top ritmesectie je favoriete standards of zing een mooie ballad. 

De Jamsessie deze maand met een andere basis setting! Frank van Velthoven/contrabas/sax en Didier Kerckhoff/gitaar zijn erbij. Achter toetsen deze keer Puck Willems op de toetsen en Erik Poorterman zit achter het drumstel!

VR 24 MEI 18.00 UUR TREASURE EVENT DINNER

Treasure Lovers: ontwerpers slaan de handen ineen voor een inspirerende avond vol fashion en design. De ontwerpers zijn Kop en Staart, Goshja, Rijkje Jewelery, Leontine Hagoort en Mina.

Terwijl je geniet van livemuziek en heerlijk eten, bewonder je de nieuwste creaties op het gebied van mode en design: van tassen en schoenen tot mooi bedrukte zijde.  Uiteraard is er na afloop gelegenheid je favoriete items van deze avond te scoren!

Tickets zijn € 39,95 en HIER te koop.

VR 31 MEI 20.00 UUR  ALBUM RELEASE // ANAE

ANAE  zijn Arnan Natan & Anne Elise Kaemingk, twee muzikale kunstenaars die verhalen willen delen. In de zomer 2017 vertrokken ze in een Volkswagenbusje uit Zutphen. Nu, anderhalf jaar verder en vele avonturen rijker, zijn zij tijdelijk terug in Nederland. Ze spelen een exclusief release concert van hun gloednieuwe album ‘HOME IS WHERE YOU PARK IT'.

De reis heeft hun leven veranderd. Het gaf inspiratie door bijzondere gebeurtenissen, ontmoetingen, prachtige natuur en andere culturen. Het resultaat van 13 nummers spelen zij deze avon samen met professionele muzikanten.

Hun stijl is een mix van singer-songwriter, jazz, pop, gospel en soul. Eigen muziek, pakkende melodieën en persoonlijke teksten. Ga mee in hun reis en ervaar het ultieme gevoel van Vrijheid. Bij mooi weer spelen ze buiten op het terras. Zo houden we de van-life vibe er in!

Entree: vrije gift

VR 21 JUN 20.30 UUR ORGELVRETEN

De zaal drinkt bier, de lucht trilt. En er is geluid! Thijs Schrijnemakers en Darius Timmers zitten tegenover elkaar op het podium en gaan het gevecht aan op hun hammondorgels. Zet daarbij drummer Henri van den Berg, bassist Jan Teertstra en sousafonist Arno Bakker en de zaal staat op zijn kop! Het duel is groter dan ooit omdat ze met deze uitgebreide bezetting naar Het Koelhuis komen!

Uitdagen, schreeuwen, incasseren, kortom: het samen spelen is de basis van de band. Natuurlijk op die machines: eikenhouten kisten uit de vijftiger jaren van de vorige eeuw, die analoge trillingen rondslingeren via nog oudere luidsprekers. De spanning van het moment bepaalt de klank. Al spelend, zoekend, uitproberend, met vallen en opstaan. Samenwerkend of in strijd

Tickets zijn 17,50 online en 20,00 aan de deur! Foto: Inge Verheyen.

VR 16.00 - 22.00 UUR IEDERE WEEK SUNSET CAFÉ

Vrijdag is ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters bijpraten met een hapje en een drankje. 
Voor de kinderen staat er een kinderhoek met boekjes en speelgoed. Met mooi weer is ons zonnige terras ook geopend.

Naast een kleine kaart met biologische hamburgers, huisgemaakte friet en frisse salades hebben we hapjes om samen te delen. Van brood met huisgemaakte dips, flammkuchen (ook vegetarisch) tot bitterballen. Vanaf de begane grond heeft u prachtig uitzicht op de ondergaande zon, lekker weekend!

MEMORY FACTORY .

Elk evenement in het Koelhuis is maatwerk, we passen de inrichting, styling en decoratie aan op de jouw wensen. Hierdoor is Het Koelhuis de ene dag perfect voor een romantische bruiloft en de volgende dag compleet ingericht voor een congres!

We luisteren goed om jouw ideeën en wensen te vertalen naar de perfecte ambiance inclusief bijpassende decoratie en catering. Dit kan alleen door het combineren van de disciplines en talenten binnen ons team! De eventmanager, het communicatieteam, de technici, de chef en onze horecacrew, allemaal werken zij samen om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN