Gelukkig nieuwjaar!! Wij als Koelhuis Team wensen jou en de jouwen voor 2019 veel gezondheid en geluk! We hopen je dit jaar weer te spreken of iets voor je te kunnen betekenen. 

Wij genieten nog een paar dagen van onze vakantie en trappen dan de eerste maand van het jaar muzikaal af. Kom ook jammen met de Cool Connection, of geniet van het optreden van Ed Struijlaart.

VR 4 JAN NIEUWJAARSBORREL + JAMSESSIE COOL CONNECTION

Kom gezellig toosten op 2019 tijdens Sunset vanaf 16.00 uur!
We starten het muzikale jaar vanaf 20.30 uur met een jamsessie met de Cool Connection, een nieuwe naam, nieuw logo en nieuwe plannen! Wil je op de hoogte blijven, like dan Cool Connection op facebook. Ben je een ervaren muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Kom dan lekker meejammen! De ritmesectie bestaat uit ervaren musici: Ton-Herman Melis op toetsen, Frank Van Velthoven op contrabas/sax en Berry Vink op drums. Zij vormen de basis voor de jamsessies.

ZO 20 JAN 15.00 UUR ED STRUIJLAART

Toen Ed op zijn negende Eric Clapton op de televisie zag wist hij 2 dingen zeker: Ik wil ook zo’n baard en ik wil ook zo’n gitaar. In 2010 verbrandt hij al zijn schepen om volledig te leven van en voor de muziek. Hij brengt tot nu toe 2 albums uit, ‘Head, Heart and Hands’ en ‘Closer Than Skin’ en verschillende singles. Ed krijgt van 3FM het stempel ‘Serious Talent’, wordt genomineerd voor een 3FM Award, tourt in het voorprogramma van BLØF en is meerdere malen te gast bij DWDD.

In Het Koelhuis doet Ed één van zijn eerste intieme solo optredens in 2019 waarin hij zijn eigen muziek afwisselt met liedjes van zijn grote helden en songs die hij voor anderen schreef.
Tickets zijn 12,50 p.s. en HIER te bestellen.

VR 8 FEB 20.30 UUR JICK MUNRO & THE AMAZING LASERBEAMS

Jick Munro and the Amazing Laserbeams, zevenkoppige band uit Maastricht met unieke cross-overs met elementen van bluegrass, country, folk, blues en Americana.  Waar zij optreden, is het feest! Zij deelden het podium met Pokey Lafarge & the South City Three, Typhoon, The Dustbowl Revival, John Coffey, Orgelvreten en The Kik. Ze stonden op het podium bij Pinkpop, Zwarte Cross en op Bevrijdingsfestivals.  In december lanceerden ze hun EP “Ramblin On” met het prachtige Old Joe en het swingende All Night Long. EP kan je luisteren op Spotify. Tickets via de website vanaf half januari.

15, 16, 17, 22, 23 EN 24 FEB WOEST OOST - REMEMBER ME

Reserveer al in je agenda! Regisseur Irene Kriek komt met een prachtig nieuw theaterstuk: Remember Me, gebaseerd op het beroemde HAMLET van Shakespeare. Wat betekent het om lief te hebben, om te twijfelen en om langzaam tot waanzin te worden gedreven in een wereld die steeds individualistischer wordt en die het jonge mensen het zelf laat uitzoeken.
Spel: Hinde de Dreu, Pepijn Bresters, Pjotr Zwanenburg, Jella Bron, Liz Bisschop, Josefien Overeem, Sandy Jorgensen, Max Koonen, Rahel Welday en Luna te Pas. Tickets half januari via onze website!

VR 16.00 - 22.00 UUR IEDERE WEEK SUNSET CAFÉ

Elke vrijdag is ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters bijpraten met een hapje en een drankje. 
Voor de kinderen staat er een kinderhoek met boekjes en speelgoed.

Naast een kleine kaart met biologische hamburgers, huisgemaakte friet en frisse salades hebben we hapjes om samen te delen. Van brood met huisgemaakte dips, flammkuchen (ook vegetarisch) tot bitterballen. Vanaf de begane grond heeft u prachtig uitzicht op de ondergaande zon, lekker weekend!

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN