Na een prachtige zomer en herfst gaan we de winterse dagen in.  Achter de schermen borrelen we weer van de plannen. Hotelkamers op de derde verdieping? Middenzaal zonder pilaren ontwikkelen? Toch eerst onder de grond in het souterrain een ruimte voor toffe feesten? Of toch maar eerst het dak op? Voorlopig gaan we met onze crew puzzelen en kijken wat we als eerste gaan doen. We houden jullie op de hoogte!

Benieuwd wat er komende maand te doen is? Lees snel verder!

VR 2 NOV 20.30 UUR COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

Ook in november is het de eerste vrijdag van de maand weer tijd voor de Cool House Groove Connection! Ben je muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Speel dan met een top ritmesectie je favoriete standards of zing een mooie ballad. Iedereen, van ervaren tot beginnend muzikant kan mee doen!

De ritmesectie bestaat uit de musici: Frank Ong-Alok/gitaar, Frank van Velthoven/contrabas & sax, Ton Herman Melis/toetsen en Berry Vink/drums. Entree is gratis.

ZO 4 NOV 11.00 UUR HEBBEN & HUWEN

Ga jij binnenkort trouwen, of wil je je partner duidelijk maken dat het wel eens tijd wordt? Ben je nog op zoek naar inspiratie voor jullie grote dag? Dan wil je deze unieke bruidsbeurs absoluut niet missen!

Hebben & Huwen; over huwelijkse handel in een gemeenschap van goed, met een sprankelende santenkraam van marital marktwaarde tot trouw-tipjes van de sluier.

Een samensmelting van liefdesleveranciers met verstand van verbintenissen! Hebben & Huwen is anders, lichtvoetig vrolijk en benadert alles; van voorpret tot huwelijksbed. Met in de echt-experts die allemaal hetzelfde vak uitoefenen; het vangen van de liefde. Benieuwd naar de deelnemers? Neem een kijkje in het Facebook event.

PROGRAMMA:
11 – 17 uur Hebben & Huwen, De Hele Huwelijkse Handel
16 – 19 uur Housen & Huwen, Bubbel-Borrel met marital-music

ZA 17 NOV 16.00 - 18.00 UUR DVDAPM - SNOW COATS

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek brengt Achterhoekse locaties en artiesten samen en presenteert dit onder één paraplu. In Het Koelhuis is de veelbelovende band Snow Coats te zien. Deze Indie / Folk band tourt nu door het land met de Popronde en verovert zo langzaam Nederland. Ze en hebben zelfs al een radio hit in Singapore te pakken. We openen de deuren speciaal voor deze dag, Snow Coats speelt om 16.30 uur en trapt de avond van de Achterhoekse Popmuziek af. Laat je verrassen door catchy popliedjes en banjo's, zeker een must see voor de liefhebbers van Florence + the Machine! Entree: Vrije gift 

ZO 25 NOV 14.30 UUR FILOSOFIECAFÉ

Op zondag 25 november 2018 viert het Filosofiecafé het eerste lustrum. Filosoof en mede oprichter van het Filosofiecafé Martin Olden geeft een inleiding op het werk van Edward Hopper aan de hand van een aantal van zijn schilderijen. Met live muziek van duo NIHZ 

Je ervaart deze middag hoe kunst en filosofie hand in hand gaan. De kunstenaar toont iets wat niet in woorden is uit te drukken. De filosofie helpt om meer te zien in de schilderijen dan alleen maar de afbeelding. Edward Hopper legt in zijn werk de tragiek van de moderne westerse mens bloot. De mens die zonder religie op zichzelf teruggeworpen is. De schilderijen van Edward Hopper kun je beschouwen als een inleiding in de filosofie: de filosofie van het dagelijks leven. 

Wie jarig is trakteert! Dus tijdens de pauzeborrel een feestelijk drankje en lekkere hapjes! Aanmelden via: info@filosofiecafe.nl

ZO 2 DEC 11.00 UUR SMELT SHOP

Vlak voor de feestdagen is Het Koelhuis weer the place to be voor unieke Sint & kerst cadeautjes. Twee verdiepingen vol kramen met alles op het gebied van design, mode, interieur, lifestyle, kunst, accessoires, eten, kinderkleding, vrije tijd en vintage. Laat de shop-a-holic in jezelf los en kom langs voor unieke producten om weg te geven tijdens de feestdagen, het huis mee aan te kleden of gewoon als cadeautje voor jezelf.

Ben jij of ken jij nog toffe designersillustrators, of ontwerpers? Eigenaar van een unieke webshop die ook zijn of haar producten fysiek aan de man wil brengen? Stuur dan een mailtje met wat foto's van de te verkopen producten naar info@hetkoelhuis.nl 

ZA  9.00 UUR IEDERE ZATERDAG BOOTCAMP!

Ook een abonnement voor binnen sporten? Wij houden van buitenspelen! Een bootcamp combineert het goede van beide werelden: de gezonde buitenlucht en hardloop-, lenigheids- en fitnessoefeningen. Het is voor jong en oud!

We zitten naast een terrein dat continue verandert dus de training past zich ook steeds aan. De outdoortrainers van Personall Fit maken trainingsrondjes met survival elementen. Er is iedere zaterdag een training van 09.00 - 10.30 Deelname kost 7,50. 

VR 16.00 - 22.00 UUR IEDERE WEEK SUNSET CAFÉ

Elke vrijdag is ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters bijpraten met een hapje en een drankje. 
Voor de kinderen staat er een kinderhoek met boekjes en speelgoed.

Naast een kleine kaart met biologische hamburgers, huisgemaakte friet en frisse salades hebben we hapjes om samen te delen. Van brood met huisgemaakte dips, planken met lekkere hapjes (ook vegetarisch) tot bitterballen. Vanaf de begane grond heeft u prachtig uitzicht op de ondergaande zon, lekker weekend!

2018 KNALLEND AFSLUITEN OF 2019 ONVERGETELIJK STARTEN?

De klok is afgelopen weekend verzet en we zitten weer in de gezellige wintertijd. Vroeg donker, knapperend haardvuur, kaarsjes en veel gezellige avonden met vrienden, familie en collega's.
De eerste sinterklaas-, eindejaars- en nieuwjaarsfeesten van bedrijven staan gepland.

Wil je ook ontbijten, brunchen, borrelen of dineren in kerstsfeer? Of iets anders bijzonders doen in december of januari? Alles kan, van winterbruiloft met vuurkorven tot buiten barbecue. Je kan de kerstborrel ook combineren met een avontuurlijke activiteit. We denken graag met jullie mee.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN