Met de tropische temperaturen van de afgelopen weken was ons stadsstrand de place to be voor toeristen en Zutphenezen op vakantie in eigen stad. Onze vakantie zit er alweer bijna op, achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe evenementenseizoen. Verder komen de privé feesten, bruiloften en de zakelijke bijeenkomsten er weer aan. Zondag 26 augustus  vieren we het laatste stadsstrand van dit seizoen met Vinyl DJ Willem en lekkere plaatjes. Deze maand hebben we het Nationaal Jeugdorkest en het Beethovenfestival. Hieronder lees je wat er de komende maand allemaal te beleven is in Het Koelhuis.

VR 17 AUG 20.00 UUR

NJO MUZIEKZOMER: MESCOLARE GOES HYBRID

De NJO Muziekzomer presenteert Mescolare goes hybrid!

Door te spelen met de mogelijkheden die trombones en saxofoons hebben en hun verfrissende blik op bestaand repetoire verrassen ze het publiek keer op keer. Deze Muziekzomer zet het ensemble een nieuwe stap: zij nodigen een jazztrio uit om mee te spelen en groeien zo van kwartet naar septet. Daarnaast vragen ze verschillende componisten om nieuwe stukken te schrijven.

Laat je wegblazen door een muzikaal feestje! Bestel je tickets HIER.

ZA 25 AUG 21.00 UUR

BEETHOVENFESTIVAL: JAZZ MET HET STARKLINNEMAN QUARTET

Pianist Paul Stark en slagwerker Jonas Linnemann en hun collega’s verrijken in hun eigen creatieve composities de jazz sound met klassieke muziek. Dat Beethoven en zijn muziek passen in deze opzet is niet verwonderlijk. Ook de grote meester stond (in zijn tijd al) bekend als improvisator en vernieuwer. Ook hij moest niets hebben van hokjes en andere grenzen tussen creativiteit en muziek.

Het StarkLinnemann quartet bestaat verder uit saxofonist Iman Spaargaren en bassist Vasilis Stefanopoulos. Ze presenteerden zich al eerder met veel succes in het Amsterdamse Concertgebouw. Bestel je tickets HIER.

T/M 26 AUG: VR, ZA & ZO 15.00 UUR STADSSTRAND

Geen zin om helemaal naar de zee te rijden? Dat is ook helemaal niet nodig! Deze zomer is Het Koelhuis jouw eigen strandtent met buitenbar, aan de mooie IJssel! 

Geniet van tapas, cocktails, lekkere muziek en ijsjes. Voor de kinderen is er een zandbak, speelgoed en zwembadjes om af te koelen. ’s Avonds relaxen met een cocktail op de loungebanken en kijken naar de ondergaande zon en de boten in de Noorderhaven! Wind en regen? Dan zit je binnen droog en warm aan de leestafel of duik je weg in de banken met een biertje en een hapje. We nemen knallend afscheid van het strandseizoen op zondag 26 augustus. Lees verderop meer!

ZO 26 AUG 15.00-22.00 UUR AFSCHEID KOELHUIS STADSSTRAND

Het evenementenseizoen staat weer op de stoep. We nemen daarom voor dit jaar op zondag de 26ste afscheid van ons Stadsstrandje. Afgelopen zomer the place to be in Zutphen! We sluiten het zomerseizoen even knallend af als dat we zijn begonnen. Vinyl DJ Willem komt om 17.00 uur met koffers vol lekkere plaatjes draaien. Geniet van vintage hits (60's - 90's) en zoek ouderwets plaatjes uit! Er zijn cocktails, lekkere tapas en dansen mag!

IEDERE ZATERDAG 9.00 UUR BOOTCAMP! 

Ook een abonnement voor binnen sporten? Wij houden van buitenspelen! Een bootcamp combineert het goede van beide werelden: de gezonde buitenlucht en hardloop-, lenigheids- en fitnessoefeningen. Het is voor jong en oud! In september ook weer trainingen om 10.30 uur.

De outdoortrainers van Personall Fit maken trainingsrondjes met survival elementen.
Deelname 7,50. 

VANAF 31 AUGUSTUS IEDERE VRIJDAG SUNSET CAFÉ 16.00 UUR

Elke vrijdag weer ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters bijpraten met een hapje en een drankje. Voor de kinderen staat er een kinderhoek met boekjes en speelgoed.

Naast een kleine kaart met biologische hamburgers, huisgemaakte friet en zomerse salades hebben we hapjes om samen te delen. Van huisgemaakte frietjes, planken met lekkere hapjes ook vegetarisch en bitterballen.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN