De maand juni is voorbij gevlogen en Het Koelhuis stond bol van de grote en kleine events. Nog 2 weken gassen en dan zijn we van 16 juli t/m 5 augustus alleen vrijdag, zaterdag en zondag tijdens het Stadsstrand open en genieten wij van de zomer. Voor aanvragen zijn we in die periode bereikbaar per mail via info@hetkoelhuis.nl.

Ons stadsstrand is ieder weekend open! Hier staan nu ook 2 prachtige olijfbomen. De zwembadjes zijn gevuld, we hebben lekkere cocktails en heerlijke tapas om te delen. Kom jij ook een mini vakantie vieren in je weekend of bij ons buiten spelen? Naast het stadsstrand is er onze bootcamp training, muziek en natuurlijk ons Sunset Café! Lees verder wat de komende weken op het programma staat!

VR 29 JUN 20.30 UUR BUNGA BUNGA MET DEE-JAY HUTSPOT

Diner dansant tijdens Sunset Café met uw vertrouwde Dee-Jay Hutspot.

Het wordt tropisch weer dus lekker plaatjes luisteren op het stadsstrand en samen eten. https://youtu.be/DGkGwuttCOg

Dee-Jay Hutspot draait Rock and Roll, rocksteady, rockabilly, reggae, ska, franse-sixties, Vegas Grind, Exotica, Mambo, new wave, disco en soul.

DO 5 JUL 20.30 UUR TRIO PETER BEETS VAN BACH NAAR BLUES

Trio Peter Beets speelt in verschillende stijlen die in Amerika zijn ontstaan, zoals blues, gospel, dixieland, stride, swing, bebop, hardbop, cool jazz en free jazz! Met een gastoptreden van sopraan Johannette Zomer.

Peter Beets wordt wereldwijd als een van de beste jazz pianisten aller tijden gezien. Door zijn succesvolle optredens en zijn geliefde bewerkingen van klassieke muziek heeft hij een vaste schare trouwe fans. Kaarten zijn te koop via: www.zomeracademiezutphen.nl

VR 6 JUL 20.30 UUR SCHOOL'S OUT MET MPS PILOT

School's Out met DJ mps Pilot, lekker uit je hoofd en shake your hips!  Laat de vakantie maar komen met  mps PILOT Hij is een van Nederlands’ bekendste TROPICAL /WORLD DJ’s en producers en  verweeft stijlen als tropical, Kuduro, Balkan beats, (Brasilian) Drum ‘n’ Bass, flamenco, Indian Desi beats en latin percussiesolo’s.

Kom ook genieten, ijskoud drankje erbij, and let's go!

VR 13 JUL 20.30 UUR SALSA DANSEN

Stadsstrand, tapas en cocktails, wat missen we nog? Salsa dansen! Begin om 20.00 uur met een gratis salsa les van de Salsa Shakers. Of dans je sowieso al de sterren van de hemel?

Laat je door DJ Maarten in the Coolhouse in Zuid-Amerikaanse sferen brengen. Kom naar dit Caribisch dansfeest en dans op ritmes van Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Soca, Reggae, Soukous, Antilliaanse en Surinaamse muziek.

IEDERE VR, ZA & ZO 15.00 UUR STADSSTRAND HET KOELHUIS

Geen zin om helemaal naar de zee te rijden? Of geen tijd voor een dure strandvakantie in een overvol Frankrijk? Dat is ook helemaal niet nodig! Deze zomer is Het Koelhuis jouw eigen strandtent met buitenbar, aan de mooie IJssel! 

Geniet van tapas, cocktails, lekkere muziek en ijsjes. Voor de kinderen is er een zandbak, speelgoed en zwembadjes om af te koelen. ’s Avonds relaxen met een cocktail op de loungebanken en kijken naar de ondergaande zon en de boten in de Noorderhaven! Wind en regen? Dan zit je binnen droog en warm aan de leestafel of duik je weg in de banken met een biertje en een hapje.

ZA  9.00 & 10.30 UUR IEDERE ZATERDAG BOOTCAMP!

Ook een abonnement voor binnen sporten? Wij houden van buitenspelen! Een bootcamp combineert het goede van beide werelden: de gezonde buitenlucht en hardloop-, lenigheids- en fitnessoefeningen. Het is voor jong en oud!

We zitten naast een terrein dat continue verandert dus de training past zich ook steeds aan. De outdoortrainers van Personall Fit maken trainingsrondjes met survival elementen. Er is iedere zaterdag een training van 09.00 - 10.30 en van 10.30 tot 12.00 uur. Deelname kost 7,50. 

VR 16.00 - 22.00 UUR IEDERE WEEK SUNSET CAFÉ

Elke vrijdag is ons wekelijkse Sunset Café. Gezellig met andere levensgenieters bijpraten met een hapje en een drankje. 
Voor de kinderen staat er een kinderhoek met boekjes en speelgoed. Ook kunnen ze buiten ravotten.

Naast een kleine kaart met biologische hamburgers, huisgemaakte friet en zomerse salades hebben we hapjes om samen te delen. Van huisgemaakte croquetas, planken met lekkere hapjes ook vegetarisch en bitterballen. Bij mooi weer is ons terras open en kun je optimaal genieten van de ondergaande zon, lekker weekend!

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook, Twitter: @HetKoelhuis en instagram

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN