Nog een kleine twee weken en dan zijn we helemaal uit de steigers dus laat de zomer maar komen! In Doetinchem zijn we druk bezig geweest met bamboewortels steken en de eerste bakken met bamboe voor ons stadstrandje staan! Houd onze agenda en facebookpagina in de gaten, deze zomer gaan we vanaf het eerste weekend met zomerse temperaturen ook zaterdag en zondag open. Benieuwd wat er in de maand mei te doen is? Lees verder!

VR 5 MEI 20.30 - 00.00 COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

Kom het eerste weekend van mei tijdens Bevrijdingsdag swingend inluiden met de Cool House Groove Connection! Ben je muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Kom met een top ritmesectie je favoriete standards spelen of een mooie ballad zingen! Het publiek kan genieten van spannende improvisaties.
De ritmesectie bestaat uit ervaren musici: Ton Herman Melis/toetsen, Frank Ong-Alok/gitaar, Frank van Velthoven/contrabas & sax en Erik Snellink/drums. Entree is gratis.

WO 17 MEI 19.30 - 00.00 BANDNIGHT MUZEHOF

Muzehofbands & guests treden op! Duik mee in de gevarieerde muzikale optredens en beleef mee wat de cursisten van alle leeftijden kunnen. Er treden deze avond 5 verschillende muzikale acts op in diverse genres van metal tot singer song writer!  Kom ook langs en kom genieten van alle bands, de sfeer en een hapje of drankje! 

Line up voor deze editie van de Bandnight is Multiplayer, Stuck en N.D.I., Room for the third en Fluffy Jesus,
Nieuwsgierig? Klik door naar de laatste 2 bands!

ZO 21 MEI 14.15 - 17.00 FILOSOFIECAFE MET RIKUS KOOPS

Filosofiecafé Zutphen organiseert een lezing door filosoof Rikus Koops  met als titel: "De denkfout van de vrije wil".

Koops betoogt in zijn inleiding dat ‘de vrije wil’ waarschijnlijk  de belangrijkste denkfout is die ons belet de wereld te beschouwen zoals ze werkelijk is. Deze kwestie is volgens Koops helemaal niet academisch of theoretisch. Het bepaalt in hoge mate de manier waarop wij in ons dagelijks leven naar de wereld kijken en onszelf en anderen beoordelen. 

Koops zal als een echte ‘Spinozist' de oorzaken en gevolgen van deze denkfout bespreken. Hij zal bovendien ‘aantonen’ dat juist het ontkennen van de vrije wil logisch is en grote voordelen biedt.

We verwachten een hoge opkomst voor deze editie van het Filosofiecafé dus reserveer snel je tickets voor 12,50 p.p. via info@filosofiecafe.nl

VR 26 MEI 20.30 - 00.00  SUNSET VIBES

Laatste vrijdag van de maand is het weer tijd voor Sunset Vibes, met elke maand een DJ. iedere keer een andere stijl maar altijd dansbaar!

Als het een zwoele zomeravond wordt gaan we naar buiten.

Kom ook eerst lekker borrelen en eten met gezellige mensen en daarna de voetjes van de vloer. Houd onze website in de gaten, we maken snel bekend wie er komt draaien.

HET KOELHUIS ALS LOCATIE VOOR JE EIGEN EVENEMENT

We hebben bij Het Koelhuis alle faciliteiten voor congressen, beurzen en zakelijke bijeenkomsten. Ook voor recepties, personeelsfeesten, workshops en trainingen is Het Koelhuis geschikt. 

Wij denken graag mee om jouw event onvergetelijk te maken! Wij hebben hiervoor de perfecte locatie en kunnen naar wens en budget altijd een passend voorstel maken. Kijk in het zalenboek voor de mogelijkheden. Voor meer informatie mail naar info@hetkoelhuis.nl of bel 0575 510018

VRIJDAG 16.00 - 21.00 IEDERE VRIJDAG SUNSET CAFÉ

Ook deze maand op vrijdag ons wekelijkse Sunset Café. Vanaf nu weer met terras. Even bijkomen van de drukke week met een drankje, een hapje en andere levensgenieters. We hebben tijdens Sunset een kaart met verschillende kleine gerechten om uit te kiezen. Wanneer je liever koolhydraatarm of vegetarisch eet hebben wij lekkere (en gezonde) alternatieven. Maar ook voor een Lakenvelder hamburger of Koelhuis gemaakt frietje kan je bij ons terecht.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook en Twitter: @HetKoelhuis

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN