De klok is verzet en laat de zwoele zomeravonden maar komen. Afgelopen vrijdag hadden we al een voorproefje, het smalle strookje terras zat vol met levensgenieters in de zon.

Deze maand hebben we een volle agenda met voor ieder wat wils! Of je nou los wilt gaan op de dansvloer, gek bent op fashion, live muziek, of een prachtige crossover tussen literatuur en muziek met de kunstenaar Armando in de hoofdrol, of gewoon lekker wilt komen relaxen tijdens Sunset: het kan allemaal deze maand!

Het plan wat we ruim vier jaar geleden indienden voeren we stap voor stap uit. We zijn nu toe aan weer een volgende stap uit het plan, verkoop op de begane grond van lifestyle en designproducten. We hebben een grote voorkeur voor Dutch Design. Op 21 april introduceren we onze shop met buitenmeubilair en accessoires van Weltevree. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

VR 31 MRT 20.00 - 00.00 SUNSET VIBES MET DJ L.A.J.O.S.

Laatste vrijdag van de maand is het weer tijd voor Sunset Vibes, met elke maand een andere DJ. Eerst lekker borrelen en eten en daarna de voetjes van de vloer.

Muzikaal gevormd door de dampende 70’s soul  en de housebeats uit de late 90’s legt DJ L.A.J.O.S. een swingende basis neer die iedereen in beweging zet. Afhankelijk van het publiek vindt hij de ideale mix. 

Tijdens deze Sunset Vibes draait L.A.J.O.S. onder andere trendy dance en deep house met veel blaaswerk. En mixt hij oude Jazz & Soul-meesters met strakke beats.

VR 7 APR 20.30 - 00.00  COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

Kom het eerste weekend van april swingend inluiden met de Cool House Groove Connection! Ben je muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Kom met een top ritmesectie je favoriete standards spelen of een mooie ballad zingen! Het publiek kan genieten van spannende improvisaties.

De ritmesectie bestaat uit ervaren musici: Ton Herman Melis/toetsen, Frank Ong-Alok/gitaar, Frank van Velthoven/contrabas & sax en Erik Snellink/drums. Entree is gratis. 

ZO 9 APR 13.00 - 21.00  SLAGWERKDAG ZUTPHEN

Multipercussion organiseert voor de tweede keer de SLAGWERKDAG ZUTPHEN in Het Koelhuis. Er zijn verschillende clinics en optredens door bekende drummers en percussionisten zoals o.a.:
Rick van Wort (Jett Rebel, Gers Pardoel, Anouk, Lange Frans),
Olaf Fase (Waylon, Slagerij van Kampen), Koen Herfst (Armin van Buuren en verkozen tot beste hardrockdrummer).
Ook nog indrukwekkende lijst met top-percussionisten: Vernon Chatlein, Lucas van Merwijk, Alper Kekec, Julio Pimentel, Gianna Tam, Ryoko Imai, Marco Toro, Mousse Pathe, Juan Carlos Viloria Matheus.
Voor meer informatie kijk je HIER. Voor tickets kun je mailen naar info@multipercussion.com

DI 11 APR 16.00 - 20.00  FASHIONAVENT

Altijd al willen weten welke kleding, kleur of style jou het beste staat? Kom dan zeker naar het FashionAvent! Georganiseerd door de 1e jaars modestudenten van de opleiding fashion, design and productmanagement van Aventus Zutphen.

Neem 2 kledingstukken mee om te ruilen. Jouw kleding mag je voor ieder ander gewenst item inwisselen! Er worden voor 2,00 euro lootjes verkocht waarmee je diverse prijzen kan winnen. De opbrengst gaat naar het goede doel!

WO 12 APR 20.30 - 22.30 ARMANDO & OLEG LYSENKO IN CONCERT

Armando, beeldend kunstenaar en schrijver, en Oleg Lysenko, topaccordeonist, spelen de voorstelling ‘Ik hoorde dat er geluisterd werd’. In deze unieke cross-over van literatuur en muziek leest Armando voor uit eigen poëzie en proza en speelt Oleg muziek van onder meer Victor Vlasov, Tsjaikovski en Strawinsky.
Vanaf 20.00 uur zijn de deuren open en bij binnenkomst krijgt u van ons een kopje koffie of thee.
Tickets kosten € 17,50 per stuk en zijn HIER verkrijgbaar.

VR 14 APR 20.00-22.00  RALPH DE JONGH

Ooit werd Ralph de Jongh ontdekt door bluesridder Harry Muskee. Met twee Dutch Blues Awards en achttien albums op zak, kan je niet meer om hem heen. “Als bezeten door B.B. King, Robert Johnson en een jonge Mick Jagger, speelt en zingt hij de blues alsof hij ervoor geboren is.” – Het Parool.

Ralph geeft tijdens het Sunset Café in de Machinekamer een gratis optreden, aangeboden door Jeroen Hendrikse uit Zutphen. Dit wil je niet missen dus zet het in je agenda! Voor een voorproefje kijk HIER

VR 21 APR 18.00-21.00  SHOP WELTEVREE

Ja, het gaat beginnen! Een shop met lifestyle en designproducten in Het Koelhuis. Met bijzondere ontwerpen waar je blij van wordt. Geen traditionele winkel maar prachtige producten om je heen die te koop zijn. We trappen af met verrassende tuin- en terrasmeubelen en accessoires van Weltevree. Hiernaast zie je een bijzonder Nederlands ontwerp: de Guidelight: zaklamp, werklamp en sfeerverlichting in één. Weltevree gaat voor eerlijke materialen, eigentijdse ontwerpen, producten van hout en Corten staal. We gokken dat je meteen verliefd wordt op de houtkachel die tegelijk een outdoor oven is. Waarom? Omdat je niet alleen de stookkamer onderin als barbecue kan gebruiken, maar je ook je brood en pizza’s erin kan bakken! Meer informatie vind je HIER.

VRIJDAG 16.00 - 21.00 SUNSET CAFÉ IEDERE VRIJDAG

Ook deze maand op vrijdag ons wekelijkse Sunset Café. Vanaf nu weer met terras. Even bijkomen van de drukke week met een drankje, een hapje en andere levensgenieters. We hebben tijdens Sunset een kaart met verschillende kleine gerechten om uit te kiezen. Wanneer je liever koolhydraatarm of vegetarisch eet hebben wij lekkere (en gezonde) alternatieven. Maar ook voor een Lakenvelder hamburger of Koelhuis gemaakt frietje kan je bij ons terecht.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook en Twitter: @HetKoelhuis

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN