OP NAAR 5 JAAR HET KOELHUIS DEZE ZOMER!

Het is deze zomer vijf jaar geleden dat we sleutels van Het Koelhuis ontvingen. Een lustrum! Ons dak is vervangen, de entree van Het Koelhuis verbeterd en we leggen nu de laatste hand aan de restauratie buitenkant. Naast ons ligt de Noorderhaven er stralend bij en de parkeergarage is klaar. Drie verdiepingen van het pand worden nu intensief gebruikt voor congressen, (zakelijke) bijeenkomsten, privé feesten, bruiloften, culturele activiteiten en meer!

Voor ieder die in de afgelopen jaren een (zakelijk) evenement bij ons organiseerde of bezocht, Sunset bezoekers, Koelhuis Crew en de grote groep die met ons meewerkten en dachten, bedankt! Zonder jullie zou Het Koelhuis niet staan waar het nu staat!

Dat gaan we natuurlijk met jullie vieren, bereid je dus voor op mooie zomerse evenementen. Je zag de shovels vast al rijden: ons maaiveld achter gaat een meter omhoog. Je kunt straks vanuit het café zo het terras op lopen, wij zien uit naar de lange zomeravonden!

DO 9 MRT 18.30 - 21.00 LEZING MARIANNE THIEME & EWALD ENGELEN

Ewald Engelen en Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren geven een lezing over hun nieuwe boek ‘De kanarie in de kolenmijn’. Na afloop kan je vragen stellen. Het boek is te koop en je kan het laten signeren. Zij waarschuwen in hun boek voor de onhoudbaarheid van de huidige politieke en financiële keuzes. Als een kanarie in de kolenmijn signaleren zij gevaren die onze toekomst bedreigen. Tijd voor een revolutie! Tijd voor plan B!
Entree is gratis en voor iedereen toegankelijk, wel van te voren bij PvdD  aanmelden via AANMELDEN maar vol is vol!

VR 10 MRT 13.00 - 21.00 LA DRESS BOUTIQUE

Het is weer tijd voor een exclusief pop-up event van LaDress. Hier kun je de collecties van LaDress en LaDress Couture bekijken, passen en natuurlijk aanschaffen onder het genot van een hapje en een drankje!

LaDress is een premium online modemerk met zo’n ruime keuze dat de kans groot is dat je jouw perfecte jurkje vindt. Zij maken hun collectie op een bewuste en verantwoorde manier in Europese ateliers. Wij zijn heel benieuwd, jij ook? Kom gezellig langs!

VR 31 MRT 20.00 - 00.00 SUNSET VIBES

Laatste vrijdag van de maand is het weer tijd voor Sunset Vibes, met elke maand een andere DJ. Eerst lekker borrelen en eten en daarna de voetjes van de vloer. Houd onze website in de gaten, we maken snel bekend wie komt draaien.

VR 7 APR 20.30 - 00.00 COOL HOUSE GROOVE CONNECTION

Kom je weekend swingend inluiden met de Cool House Groove Connection! Ben je muzikant, zanger of zangeres of wil je ervaring opdoen? Kom met een top ritmesectie je favoriete standards spelen of een mooie ballad zingen! Het publiek kan genieten van spannende improvisaties. De ritmesectie bestaat uit ervaren musici: Ton Herman Melis/toetsen, Frank Ong-Alok/gitaar, Frank van Velthoven/contrabas & sax en Erik Snellink/drums. Entree is gratis. 

ZO 9 APR 13.00 - 20.00 UUR SLAGWERKDAG ZUTPHEN

Multipercussion organiseert voor de tweede keer de SLAGWERKDAG ZUTPHEN in Het Koelhuis. Er zijn verschillende clinics en optredens door bekende drummers en percussionisten zoals o.a.:
Rick van Wort (Jett Rebel, Gers Pardoel, Anouk, Lange Frans),
Olaf Fase (Waylon, Slagerij van Kampen), Koen Herfst (Armin van Buuren en verkozen tot beste hardrockdrummer).
Ook nog indrukwekkende lijst met top-percussionisten: Vernon Chatlein, Lucas van Merwijk, Alper Kekec, Julio Pimentel, Gianna Tam, Ryoko Imai, Marco Toro, Mousse Pathe, Juan Carlos Viloria Matheus.
Voor meer informatie kijk je HIER. Voor tickets kun je mailen naar info@multipercussion.com

WO 12 APR 20.30 - 22.30 ARMANDO & OLEG LYSENKO IN CONCERT

Armando, beeldend kunstenaar en schrijver, en Oleg Lysenko, topaccordeonist, spelen de voorstelling ‘Ik hoorde dat er geluisterd werd’. In deze unieke cross-over van literatuur en muziek leest Armando voor uit eigen poëzie en proza en speelt Oleg muziek van onder meer Victor Vlasov, Tsjaikovski en Strawinsky.
Vanaf 20.00 uur zijn de deuren open en bij binnenkomst krijgt u van ons een kopje koffie of thee.
Tickets kosten € 17,50 per stuk en zijn HIER verkrijgbaar.

VR 14 APR 20.00-22.00 UUR RALPH DE JONGH

Ooit werd Ralph de Jongh ontdekt door bluesridder Harry Muskee. Met twee Dutch Blues Awards en achttien albums op zak, kan je niet meer om hem heen. “Het is werkelijk een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien. Als bezeten door B.B. King, Robert Johnson en een jonge Mick Jagger, speelt en zingt hij de blues alsof hij ervoor geboren is.” – Het Parool.
Ralph geeft tijdens het Sunset Café in de Machinekamer een gratis optreden, aangeboden door Jeroen Hendrikse uit Zutphen. Dit wil je niet missen dus zet het in je agenda! Voor een voorproefje kijk HIER.

VRIJDAG 16.00 - 21.00 UUR SUNSET CAFÉ IEDERE VRIJDAG

Ook deze maand op vrijdag ons wekelijkse Sunset Café. Even bijkomen van de drukke week met een drankje, een hapje en andere levensgenieters. We hebben tijdens Sunset een kaart met verschillende kleine gerechten om uit te kiezen. Wanneer je liever koolhydraatarm of vegetarisch eet hebben wij lekkere (en gezonde) alternatieven. Maar ook voor een Lakenvelder hamburger of Koelhuis gemaakt frietje kan je bij ons terecht.

Meer informatie: www.hetkoelhuis.nl
Volg ons op Facebook en Twitter: @HetKoelhuis

Coenensparkstraat 1, 7202 AN ZUTPHEN