Al jaren ontvangen we in Het Koelhuis de meest uiteenlopende opdrachtgevers en hun gasten. Het maakt dat het pand elke week bruist van het leven: een broedplaats voor creativiteit, onverwachte samenwerking en innovatie. Gisteren stond in het teken van 'Toekomstmakers' georganiseerd door Technasiumscholen. Een last-minute event met ruim 200 personen waar leerlingen uit Gelderland nieuwe opdrachtgevers en begeleiders ontmoeten. Ook voor onze Koelhuiscrew zijn dit inspirerende events waar we energie van krijgen!

Wil je ook in Het Koelhuis een conferentie, workshop of productlancering organiseren? Bij Het Koelhuis zorgen we altijd voor maatwerk om jouw (zakelijke) bijeenkomst tot een succes te maken. Meer weten? Info via info@hetkoelhuis.nl of 0575 510018.

Achter de schermen zijn we ondertussen ver met de voorbereiding van het werk aan het nieuwe trappenhuis. Ook optimaliseerden we onze website, werkten we mooie arrangementen voor 2024 uit en sloten we ons aan bij Greendish om onze voedselverspilling nog verder te minimaliseren. Festival Oeverloos vraagt ook onze aandacht, de voorbereidingen daarvoor zijn al een tijdje aan de gang. Zet je ook het weekend van 20 t/m 22 september in je agenda? Lees snel verder voor meer ontwikkelingen en de aankomende events!

ZA 02 MRT 21.00 UUR STILL WANNA DANCE

Maak je klaar voor een avond vol onweerstaanbare beats en geweldige vibes, gepresenteerd door niemand minder dan de broers, DJ Cas en DJ Gijs, ooit bekend als "Worst Case". Ze draaiden bij Canvas, Tivoli, Het Alternatief, Studio K, Asta, Disco Empire New York en Boothstraat Festival. Het concept van "Still Wanna Dance" weerspiegelt precies hoe ze naar het leven en muziek kijken. Daarnaast staat organisator en DJ Wander achter de draaitafels. Inmiddels zijn ze vader, maar hun liefde voor muziek, dansen en het draaien van platen is sterker dan ooit.

Koop nog snel een TICKET voor ‘Still Wanna Dance' en draag bij aan de culturele scene van Zutphen! Mis dit niet en beleef een avond vol onvergetelijke herinneringen en energie. DJ's Cas, Gijs en Wander staan klaar om je te laten dansen zoals nooit tevoren.

FESTIVAL OEVERLOOS OP 20, 21 EN 22 SEPTEMBER 2024

Laat je verrassen door het Internationale Buitentheater Festival Oeverloos in Zutphen. Dit jaar in het weekend van 20 t/m 22 september! Het belooft weer een onvergetelijk weekend te worden, gevuld met theater-, circus-, muziek- en dansvoorstellingen. Ontdek de festivalroute, die je langs de verborgen parels van de Noorderhaven, de schilderachtige uiterwaarden en naar Het Koelhuis leidt.

Mis het niet! Zet de data alvast in je agenda en bereid je voor op een weekend vol verwondering. Meer informatie over het programma en kaartverkoop volgt binnenkort. Blijf op de hoogte via onze website en sociale media-kanalen.

EEN GEZONDE PLANEET BEGINT OP ONS BORD

De manier waarop we met voedsel omgaan overschrijdt de grenzen van onze planeet. Wist je dat voedsel verantwoordelijk is voor maar liefst 30% van de mondiale CO2-uitstoot? Het is hoog tijd voor verandering!
Daar doen we als gecertificeerde Green Key locatie natuurlijk aan mee. We zijn daarom aangesloten bij het nieuwe project van Gelderland van Morgen: Greendish.
Greendish adviseert en ondersteunt ons om onze voedselverspilling te minimaliseren. Denk aan het optimaal portioneren van maaltijden voor onze gasten tot het efficiënt gebruiken van (volledige)ingrediënten in onze menu's, we nemen concrete stappen om verspilling tegen te gaan en een positieve impact op het klimaat te creëren. We streven naar betere voedselkeuzes en willen zo ons steentje bijdragen aan minder CO2 uitstoot.

NIEUWE TOILETGROEP EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping is een gloednieuwe toiletgroep zo goed als af! Zoals we ondertussen gewend zijn van onze Bert en Twan met hulp van Dennis Oosterlee was dit heel snel voor elkaar. Hulde aan deze bouwers! Tijdens de bouw is zo veel mogelijk gewerkt met bestaande materialen. De uitbreiding zorgt voor een betere logistiek tijdens de events, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van onze ruimtes.

MOOI WAT GROEN KAN DOEN

We zien uit naar de lente en hebben nieuwe olijfbomen! Met deze groene toevoeging heeft jouw event snel een zomerse sfeer. Ze kunnen op aanvraag zowel binnen als buiten worden geplaatst. Dus of je nu zin hebt in een beetje mediterraanse flair tijdens je congres of juist tijdens een bijeenkomst op een van onze terrassen: we hebben groen te over in de aanbieding!

IEDERE VRIJDAG VANAF 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Kom chillen of borrelen op onze inspirerende industriële plek! Voel je welkom in het café. Sluit je werkweek af in een relaxed sfeertje met andere levensgenieters. Proost met (speciaal)bieren van de tap en lekkere wijnen. De keuken is open tot 20.30 uur voor o.a. kipsaté met salade en friet, borrelplanken, flammkuchen en bitterballen. Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud. Groepen vanaf 8 personen kunnen reserveren via 0575 510018. Vrije inloop kom op tijd, vol is vol!