header 07 nieuwsbrief
De zomervakantie staat weer voor de deur en we wensen je alvast een hele fijne zomer! Tijd om gas terug te nemen en je te verheugen op de vakantie. Wij genieten na van de vele mooie momenten van het afgelopen seizoen.
In de zomertijd gaan we de een deel van de gevel aan de havenzijde slopen en daar komt glas in. Ook komt hier een vaste bar te staan. We hebben hiermee straks weer een heus Sunset Café met uitzicht op de Noorderhaven en de IJssel.
Van zaterdag 24 juli t/m zondag 6 augustus a.s. zijn wij op vakantie en in die tijd is er ook geen Sunset Café. Daarna ontvangen we je graag in het nieuwe Café aan de haven. Voor het zover is, hopen we je te zien bij het prachtige concert op 9 juli. Ook is de kaarverkoop van start voor festival Oeverloos. Lees snel verder!

ZO 09 JUL 13.30 UUR ERIC VLOEIMANS & TUUR FLORIZOONE

PASSIE EN VUURWERK!
Trompettist Eric Vloeimans is een topattractie in de Europese jazzscene. Niemand haalt zoveel verschillende klankkleuren uit de trompet en heeft zo’n ferme en tegelijk intense warme toon. Accordeonist Tuur Florizoone is een van de meest geliefde muzikanten van Vlaanderen. Melancholische, eenvoudige melodietjes nemen je mee in een breed palet van emoties en kleuren. De passie vonkt van zijn accordeon en samen met Eric Vloeimans belooft dat vuurwerk. Geniet vooraf van een huisgemaakte lunch. Koop hier je ticket voor lunch en/of concert.

ZOMERVAKANTIE 24 JULI T/M 6 AUG

vakantie
De Koelhuis Crew geniet van 24 juli t/m 6 augustus van een zomervakantie. Op 7 augustus staan wij weer helemaal uitgerust voor jullie klaar. Er is in deze periode geen Sunset Café op de vrijdag. Op vrijdag 11 augustus is weer het eerste Sunset Café.
Zijn er dringende zaken die niet kunnen wachten tot 7 augustus? Mail dan naar info@hetkoelhuis.nl. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

VERANDERINGEN MACHINEKAMER

In deze nieuwsbrief alvast een sneakpreview van de Machinekamer! Deze ruimte is weer volop in ontwikkeling. Op het definitieve eindresultaat moeten jullie nog even wachten maar na de zomervakantie is er al een eigen, vaste bar. Afgelopen week werd het frame erboven geplaatst. Deze wordt uiteindelijk ingericht met glaswerk, flessen en planten.

Kom je na de vakantie op 11 augustus ook een borrel doen in ons nieuwe café aan de haven? Het wordt een Sunset als vanouds waarbij je de ondergaande zon ook weer daadwerkelijk kunt bewonderen! Proost!

ZO 10 SEPT HET GELDERS BLAASKWINTET

Het Gelders blaaskwintet is een hecht ensemble van topmusici waar de muzikaliteit en het enthousiasme van afspatten. Inmiddels hebben ze een zeer gevarieerd repertoire opgebouwd met ontroerende, prikkelende, vrolijke, én verrassende muziek. Tijdens het optreden ontdek je dat dansmuziek van alle tijden is. De muziek roept beelden op van baljurken, grote pruiken, zwierige tangojurken en meer. Geniet van meeslepende tango’s, statige menuetten, de rumba, polka en andere dansmuziek!
Het ensemble bestaat uit: Egbert Jan Louwerse (fluit), Kirsten Jeurissen (hoorn), Pauline Oostenrijk (hobo), Mette Laugs (fagot) en Irene Teepe (klarinet) Zij zijn leden van onder andere het Nederlands Blazersensemble. Koop hier je ticket voor lunch en/of concert.

15, 16, 17 SEPT FESTIVAL OEVERLOOS

Ons internationale (buiten)theaterfestival pakt dit jaar groots uit. Het festival start vrijdag met de gratis openingsavond met theatrale en muzikale verrassingen. Op de zaterdag en zondag zijn er bijzondere voorstellingen op intieme en unieke locaties met zelfs drie premières. Daarnaast zijn er voorstellingen die geschikt zijn voor een groot publiek. Van een ode aan de kleurrijke en veelzijdige mens tot een adembenemende acrobatische dansvoorstelling op een drijvende trap op het water in de Noorderhaven. De festivalroute voert je door de Noorderhaven, langs de kades en de uiterwaarden van de IJssel. Het Koelhuis is de centrale locatie dit weekend. Daar is de losse ticketverkoop, het avondprogramma en komen de artiesten bij elkaar. Nieuwsgierig naar het programma tot op heden? Kijk dan hier
Je passe-partout, waarmee je toegang hebt tot alle voorstellingen, kun je HIER bestellen.Tijdens het festival zijn er ook losse tickets voor de voorstellingen, zolang de voorraad strekt.

5 JAAR OEVERLOOS, EIGENZINNIG FESTIVAL AAN DE IJSSELOEVER

We kijken terug op vier bijzondere edities van Festival Oeverloos, waarvan er twee op een aangepaste manier doorgingen tijdens Corona. In die jaren is een vaste kern van vrijwilligers ontstaan waar we heel blij mee zijn. Door de kleinschaligheid en de gastvrijheid van de betrokkenen komen artiesten uit heel Europa graag naar Zutphen.

IEDERE VRIJDAG VANAF 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Kom chillen of borrelen op onze inspirerende industriële plek! Voel je welkom in het café of op ons terras. Sluit je werkweek af in een informeel en relaxed sfeertje. Speciaalbieren van de tap, cocktails & mocktails en lekkere wijnen. De keuken is geopend tot 20.30 uur voor o.a. kipsaté met salade en friet, borrelplanken en bitterballen. Bij lekker weer zijn onze terrassen ook geopend.
Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud. Wij zijn van 24 t/m 6 augustus met vakantie. Op 11 augustus is weer het eerste Sunset Café.