We zijn 2024 goed begonnen met nieuwjaarsborrels, congressen, jubilea, verjaardagen en een zakelijke kick off. Achter de schermen vernieuwen we onze PR-middelen en scherpen we onze bedrijfsvisie weer aan. We werken de komende jaren verder aan de laatste fase van de ontwikkeling van het prachtige Koelhuis terwijl we blijven investeren in kunst, muziek en meer.

Op de eerste verdieping heeft ons team de handen uit de mouwen gestoken. De voorbereidingen voor een tweede trappenhuis zijn al langer in volle gang, maar volgende week is ook de gloednieuwe toiletgroep af. Stap voor stap transformeren we Het Koelhuis, met behoud van de unieke stoere sfeer, naar moderne en duurzame maatstaven. Zo kunnen we de bijzondere ruimten helemaal aan jouw wensen aanpassen. Heb je ideeën voor zakelijke of privé-evenementen in 2024? We helpen je graag! Je kan ons bereiken via info@hetkoelhuis.nl of bel 0575 510018.

Dit voorjaar valt er alvast weer het nodige te beleven in Het Koelhuis! Een tipje van de sluier vind je in deze nieuwsbrief. Ontdek jong muzikaal talent tijdens de kick off Poppunt Stedendriehoek of houd je van dansen? 'Still Wanna Dance' transformeert MIN1 in een bruisende club. Lees snel verder!

DO 15 FEB 19.30 UUR KICK OFF POPPUNT STEDENDRIEHOEK

Kom naar de officiële lancering van hét popmuziek-platform in de regio: Poppunt Stedendriehoek! Popmakelaar Bart den Ouden heeft als doel om lokaal, muzikaal talent de juiste tools en handvatten te geven om zich verder te ontwikkelen. Bij de kick-off wachten je verrassende optredens van opkomende acts uit de regio!

Be King
Als rapper heeft Be King in 2019 zijn eerste nummers uitgebracht en schitterde hij in de Noaberhood bij de Zwarte Cross. Sinds 2021 werkt hij serieus aan muziek, gecombineerd met storytelling op beeld.
Down to Earth
De kans is groot dat je Down To Earth al hebt zien schitteren tijdens een van hun vele shows in de regio. Jong talent uit de Achterhoek met een sound geïnspireerd door de jaren 70, pure rock 'n roll met een moderne twist, soms zelfs in het dialect!
Maslo’s Equipe
Ontdek het unieke genre "Lowlands-Highlife" van Maslo's Equipe, geboren in Zutphen. Drie jazz-blazers en een ritmesectie die van afrobeat houdt, brengen wereldse klanken samen met poëtische Nederlandse teksten.
Capital 33
Altijd al willen weten hoe een blikje energiedrank klinkt? Maak kennis met Capital 33, een jonge, energieke band met een geluid dat het best omschreven kan worden als alternative rock. Voor fans van Royal Blood en Twenty One Pilots.

ZA 02 MRT 21.00 UUR STILL WANNA DANCE

Maak je klaar voor een avond vol onweerstaanbare beats en geweldige vibes, gepresenteerd door niemand minder dan de broers, DJ Cas en DJ Gijs, ooit bekend als "Worst Case". Ze draaiden bij Canvas, Tivoli, Het Alternatief, Studio K, Asta, Disco Empire New York en Boothstraat Festival. Het concept van "Still Wanna Dance" weerspiegelt precies hoe ze naar het leven en muziek kijken. Inmiddels zijn ze beide vader, maar hun liefde voor muziek, dansen en het draaien van platen is sterker dan ooit.

Door een TICKET te kopen voor ‘Still Wanna Dance’ draag je bij aan de groeiende culturele scene van Zutphen en zorg je ervoor dat er steeds meer te beleven valt in onze bruisende stad. Mis dit niet en beleef een avond vol onvergetelijke herinneringen en energie. DJ's Cas en Gijs staan klaar om je te laten dansen zoals nooit tevoren.

IEDERE VRIJDAG VANAF 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Kom chillen of borrelen op onze inspirerende industriële plek! Voel je welkom in het café. Sluit je werkweek af in een relaxed sfeertje met andere levensgenieters. Proost met (speciaal)bieren van de tap en lekkere wijnen. De keuken is geopend tot 20.30 uur voor o.a. kipsaté met salade en friet, borrelplanken, flammkuchen en bitterballen. Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud. Vrije inloop dus kom op tijd, vol is vol!