We zitten al weer in het laatste kwartaal van 2023 en vannacht gaat de klok weer een uur achteruit en starten de lange gezellige winteravonden. Achter de schermen zijn we al langer bezig met de feestdagen. We werken decoratie, menu's en programma's uit voor allerlei events met bijzonder entertainment. Ook presenteert Podium Het Koelhuis deze maand een bijzondere avond met poëzie, muziek en verhalen. Club MAD transformeert MIN1 (souterrain) in een heuse club. Voor beide events zijn nog kaarten maar wees er snel bij want vol = vol!
Wil jij ook nog iets organiseren in 2023 of ben je al bezig met de planning voor 2024? We denken graag mee over de mogelijkheden! Mail naar info@hetkoelhuis.nl of bel 0575 510018.

DO 02 NOV 19.30 UUR EVA EN JOHANNEKE MAKEN ER WAT VAN

Johanneke is dichter en muzikant en deelt met schrijver en trouwambtenaar Eva Schuurman dezelfde nuchtere verwondering rondom het leven met zijn gedoe en magie. Ze vertalen dit met het publiek en een gastartiest naar ontboezemingen, binnenrijm en melodie en vragen zich af hoe ze er - tussen de regels door - wat van kunnen maken. In deze eerste editie doen ze dit o.a. door voormalig stadsdichter van Zutphen, Tim Pardijs, te ontvangen en in een intieme en ongedwongen setting op zijn werk te reageren.

Terwijl Eva en Johanneke er wat van maken zetten zij hun zinnen op gedichten, verhalen en liedjes en laten onderwijl ruimte voor open momenten waarin luisteraars sprekers worden. Tickets zijn € 12,50 en scoor je HIER.
Foto links; Femke Tuessink - Foto rechts: Mandy Aileen Photography

ZA 04 NOV 21.00 UUR CLUB MAD

Het eerste Club Mad feest is van 10 jaar geleden en de editie in maart dit jaar was direct uitverkocht. Nu zijn er voor de komende editie nog enkele kaarten beschikbaar. MIN1 (souterrain) transformeert die avond naar Club MAD. DJ de La Fresco neemt je mee van de jaren 80 & 90 tot nu met als special act Vocal MC Lynn Stephens. Ben je 30+ en wil je ouderwets los op de dansvloer? Bestel dan snel HIER je tickets want vol = vol.

FEESTDAGEN 2023/2024

All I want for Christmas is.... een geslaagd bedrijfsfeest!
Mag jij dit jaar het kerstfeest of de nieuwjaarsborrel organiseren en ben je op zoek naar een verrassende aanpak? We vertellen je graag over de mogelijkheden in Het Koelhuis. Wil je je personeel op een originele manier voorzien van een kerstpakket en bedanken voor hun inzet? Bijvoorbeeld met een exclusief diner of bruisende feestavond? Van twinkelende lichtjes en kerstbomen tot een chocolademelk bar en brandende vuurkorven; we denken graag met je mee over alle mogelijkheden op het gebied van aankleding, menu en entertainment.
Mail ons op info@hetkoelhuis.nl of bel 0575 510018

IEDERE VRIJDAG VANAF 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Kom chillen of borrelen op onze inspirerende industriële plek! Voel je welkom in het café of op ons terras. Sluit je werkweek af in een informeel en relaxed sfeertje met andere levensgenieters. Speciaalbieren van de tap, cocktails & mocktails en lekkere wijnen. De keuken is geopend tot 20.30 uur voor o.a. kipsaté met salade en friet, borrelplanken, flammkuchen en bitterballen.
Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud.