We kijken terug op een fantastische vijfde editie van Festival Oeverloos. Een weekend vol theater, circus, live muziek, dans en meer! De voorstelling The Weight of Water waar dansers op een drijvende trap in de Noorderhaven balanceerden was spectaculair. Zet alvast in je agenda: 13 t/m 15 september 2024 Festival Oeverloos.
Ondertussen verandert er elke dag weer van alles in het gebouw. Het Waslokaal op de tweede verdieping is gesplitst in twee multifunctionele ruimtes. We hebben een volle maand voor de boeg met bijeenkomsten en we werken achter de schermen alweer aan voorstellen voor allerlei bijeenkomsten rond de feestdagen.
Heb jij nog plannen voor de evenementen in de komende tijd die passen in Het Koelhuis?
We denken graag mee over de mogelijkheden! Mail naar info@hetkoelhuis.nl of bel 0575 510018.

WO 11 OKT 12.30 UUR MUTUAL GAINS NETWERKEVENEMENT

Vertrouwen in regering en overheid nemen af. Nieuwe partijen komen en gaan, politici hebben moeite om in contact te blijven met burgers en standpunten verharden. Bij Mutual Gains onderhandel je door het vinden van gemeenschappelijke belangen in plaats van te verharden in standpunten. Het jaarlijkse Mutual Gains Evenement staat bol van de praktijk. Het gaat over nieuwe vormen van het betrekken van inwoners; de voor- en nadelen daarvan voor de democratie en over communicatie in onderhandelingen. Keynote speech door Alexandra van Huffelen, demissionair Staatssecretaris over haar ervaringen met MGA.
Kom je ook meepraten? Voor meer informatie zie HIER.

DO 02 NOV 19.30 UUR EVA EN JOHANNEKE MAKEN ER WAT VAN

Dichter en muzikant Johanneke ter Stege en schrijver en trouwambtenaar Eva Schuurman vinden elkaar in een nuchtere verwondering rondom het leven met zijn gedoe en magie. Samen met het publiek en een gastartiest vertalen ze dit naar ontboezemingen, binnenrijm en melodie en vragen zich af hoe ze er - tussen de regels door - wat van kunnen maken. Kaartverkoop start einde deze week!
Foto links; Femke Tuessink - Foto rechts: Mandy Aileen Photography

FEESTDAGEN 2023/2024

Achter de schermen zijn we al bezig met de organisatie van verschillende jaarafsluitingen, kerstbrunches, het overhandigen van de kerstpakketten en nieuwjaarsbijeenkomsten.

Ga jij dit jaar ook een bijeenkomst of evenement organiseren maar heb je nog geen locatie op het oog? We vertellen je graag over de mogelijkheden in Het Koelhuis.

Wil je je personeel op een originele manier voorzien van een kerstpakket en bedanken voor hun inzet? Misschien met een exclusief diner of bruisende feestavond? We denken graag met je mee over de mogelijkheden op het gebied van aankleding, menu en entertainment.

Mail ons op info@hetkoelhuis.nl of bel 0575 510018

IEDERE DONDERDAG & VRIJDAG VANAF 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Kom chillen of borrelen op onze inspirerende industriële plek! Voel je welkom in het café of op ons terras. Sluit je werkweek af in een informeel en relaxed sfeertje. Speciaalbieren van de tap, cocktails & mocktails en lekkere wijnen. De keuken is geopend tot 20.30 uur voor o.a. kipsaté met salade en friet, borrelplanken en bitterballen. Bij lekker weer zijn onze terrassen ook geopend.

Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud.