HEADER november
IMG_4005
We hebben een periode achter ons waarin alles weer gevierd werd en jullie elkaar graag weer in levende lijve wilden zien. Er waren meerdere grote personeelsfeesten met livemuziek en DJ's in MIN1. Borrelen met eten op de begane grond en op de eerste en tweede verdieping allerlei workshops. Ook waren er zakelijke congressen, bruiloften maar ook bijzondere uitvaarten. Bij dit alles bleek dat ons souterrain, met de geluidsdichte zaal en de grote productiekeuken, Het Koelhuis meer mogelijkheden geeft. Ook ontwikkelden we met acteurs de theatrale wandeling WILD. Met verdiepende acts over het wilde verleden van Zutphen. Na de start in MIN1 namen de deelnemers Zutphen onder de loep met verschillende historische personages. Ook in december staat weer een hoop op stapel. We zien uit naar de gezellige feestmaand.
onder header nieuwsbrief

SOUTERRAIN MIN1 HEEFT ZICH BEWEZEN: GELUIDSDICHT

IMG_3978
Afgelopen maanden hebben we onze nieuwste ruimte, MIN1, ingewijd. We beten het spits af tijdens de afterparty van Festival Oeverloos. Daarna is de ruimte ingezet voor zakelijke bijeenkomsten, verjaardagsfeesten, bruiloften en techno-gangers tijdens Pathfinder. Afgelopen week hing er zelfs een acrobate van Hirondelles aan het plafond tijdens een openingsact van een bedrijfsfeest. Kortom, de ruimte biedt heel veel mogelijkheden. Heb je zelf iets te vieren? Meer informatie via: info@hetkoelhuis.nl

WELKOM BIJ DE CREW

Rowan
Onze crew heeft versterking en daar zijn we superblij mee! Rowan Engbers (links) is onze nieuwe eventmanager. Anniek Langenkamp (rechts) is eerste medewerker en een vast gezicht tijdens het Sunset Café.
Anniek

FEESTDAGEN 2022/2023

IMG_4180
Het is weer winter, vroeg donker, knapperend haardvuur, kaarsjes en gezellige avonden met vrienden, familie en collega's. Wij zijn allemaal blij dat dit weer kan. Wil je ook graag bij ons borrelen, feesten of dineren in feestelijke industriële wintersfeer?

Er is al veel vergeven maar we hebben nog plek in de agenda voor jou! Wil je jouw winterfeest met iets actiefs, muzikaals of theatraals combineren? We denken graag met je mee!
Bel 0575510018 of e-mail naar info@hetkoelhuis.nl

IEDERE VRIJDAG V.A. 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

IMG_4186
Al bijna 10 jaar kun je bij ons op vrijdag het weekend inluiden op onze industriële locatie! Sluit je werkweek af in een relaxed sfeertje met andere levensgenieters. Speciaalbieren van de tap met als seizoensklassieker bokbier: Bok & Poot van brouwerij De Molen. Met natuurlijk bitterballen en borrelplanken!

Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud! Reserveren is niet nodig.

MEUBILAIR IN NIEUW JASJE

IMG_2827 2
In Het Koelhuis willen we zo veel mogelijk hergebruiken en authentieke details behouden. Maar we vinden het ook belangrijk dat we zorgvuldig om gaan met meubilair; past de kleur niet meer en is de stoel goed? Dan krijgen ze een tweede leven met een nieuwe stoffering.

Onze banken en stoelen zijn nu met groen fluweel bekleed en passen perfect bij de planten. Het geeft ons café weer een hele andere sfeer. Kom je op een vrijdag proefzitten tijdens Sunset? Tot dan!