Kom vrijdag naar de eerste ‘Sunset special’: Beer & Bites! Ontdek onze speciaalbieren van verschillende brouwers met bijpassende snacks. Naast een biertje naar keuze zijn er bijpassende bites of zelfs een high beer: proefglaasjes met passende kleine gerechten op een borrelplank. Onze bierkenners helpen je graag jouw favoriete biertje te ontdekken. Voor de grote eters is er een Chef’s Special met bier in de hoofdrol. Liever geen bier? Natuurlijk kun je ook gewoon een wijntje of cocktail drinken! Tijdens Beer & Bites is er live muziek van The Outbound Scallywag Carnival: een mix van bluegrass en country. Gratis toegankelijk en mooie start van je weekend!
Wil je graag je team verrassen met een uitgebreidere vrijdagmiddagborrel? Neem contact met ons op voor de (zakelijke) mogelijkheden via 0575 510018.

VERBOUWING IN DE MEIVAKANTIE

We hebben de meivakantie goed besteed. Van bouw tot sloop, er is heel wat werk verzet! Vanuit MIN1 t/m de derde verdieping plaatsten we twee stabilisatiewanden per etage. Dit allemaal met oog op het toekomstig te ontwikkelen dakpaviljoen.
De nieuwe aanpassingen geven weer inzicht, inspiratie en nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van het pand. Zo zullen er nieuwe zalen bijkomen en worden bestaande ruimtes opnieuw ingedeeld. We houden jullie op de hoogte wanneer er nieuwe mogelijkheden zijn om ruimtes te huren.

ZO 25 JUNI VA 12.00 UUR LUNCH EN 13.30 UUR CONCERT - FREIJZER & MAAT

Mariette Freijzer (cello) en Cathelijne Maat (piano) spelen twee sonates. Ze starten met opus 38 van Johannes Brahms. Na de pauze spelen zij de Sonate opus 40 van Dmitri Shostakovich.

Zij maakten hun debuut in 2018 op het Beethovenfestival Zutphen voor een uitverkochte zaal. Naast onder meer sonates en ander werk van Beethoven hebben zij hun duo-repertoire uitgebreid met onder meer werk van Schumann, Brahms, Saint-Saens, Fauré en Shostakovich.

Wil je vooraf genieten van een lunch? Reserveer dan hier je plek!
Tickets zijn €15,00 en bestel je HIER.

VR 15 T/M ZO 17 SEPTEMBER - FESTIVAL OEVERLOOS

Het eigenzinnige Festival Oeverloos keert terug naar Zutphen. In dit weekend zijn er weer mooie voorstellingen in de omgeving van Het Koelhuis, de Noorderhaven en het IJssellandschap.
Op de website van Festival Oeverloos vind je meer informatie over de acts van dit jaar. Van circus en fysieke stunts tot gerobotiseerde poppen en straattheater. De ticket verkoop start binnenkort. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie.

ZAKELIJKE MOGELIJKHEDEN

Op zoek naar een locatie voor jouw congres, cultureel programma, personeelsfeest, productpresentatie, fotoshoot, hybride event of internal branding event? Ons ervaren team kan de hele organisatie van jouw event voor zijn rekening nemen. Van concept, de ontwikkeling van communicatiemiddelen tot draaiboeken, budgetbewaking en de inrichting van onze locatie. Voor meer informatie en maatwerk neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

IEDERE VRIJDAG VANAF 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Sunset Cafe Zutphen
Kom chillen of borrelen op onze inspirerende industriële plek! Voel je welkom in het café of op ons terras. Sluit je werkweek af in een stoer, informeel en relaxed sfeertje. Speciaalbieren van de tap, cocktails & mocktails en lekkere wijnen. De keuken is geopend tot 20.30 uur voor o.a. een wisselende hap, borrelplanken en bitterballen. Bij lekker weer zijn onze terrassen ook geopend.