Naast dat we het jaar goed begonnen zijn met verschillende evenementen was er ook tijd om allerlei publicatiemateriaal weer bij te werken. Achter de schermen zijn we bezig geweest met een fotoshoot van onze ruimten. Alle 1,5 meter opstellingen kunnen we weer vervangen door het nieuwe beeldmateriaal. Ook vind je een video met een impressie van een personeelsfeest voor Uitgeverij Noordhoff. Hierin zie je wat er mogelijk is in ons gebouw en wat we voor je kunnen betekenen. We organiseerden deze dag namelijk van A tot Z.
Zelf ook een event organiseren? Onze agenda loopt weer vol dus wacht niet te lang. We denken graag met je mee en zorgen voor inrichting en styling, drukwerk, theater, sprekers en passende catering.
Kortom, wij hebben zin in wat dit voorjaar gaat brengen! Tipje van de sluiter vind je in deze nieuwsbrief.

21 APRIL 19.00 UUR - FUTURE HUSBAND & FIGGIE

Kom je naar de volgende twee optredens in één indie pop show? Jongeren t/m 27 jaar betalen slechts 5,00 euro. Deuren open om 19.00 uur en eerste concert is om 20.00 uur.

Future Husband met Nederlands-Nigeriaans singer-songwriter Adura Sulaiman. Luisteren naar Future Husband is als zweven in een hypnose. De grens tussen dromen en realiteit vervaagt. Adura’s teder gezongen vocalen vermengen zich met de gitaren, akoestische drums, bas en synths. Haar bandleden én beste vrienden zijn Thomas (drums), Ivar (gitaar/ vocals), Kike (gitaar) en Twan (keys).

Figgie van Paul, Roy en Pim: muzikaal kunstenaarscollectief dat met grote ogen naar de wereld kijkt. Met speelse openhartigheid gaan zij de strubbelingen van de volwassenheid te lijf met creaties à la The War on Drugs, Eefje de Visser en Radiohead. Zij combineren in opwekkende indie songs het goede van kind-zijn met de poëtische wijsheid van een oude tovenaar. MIN1 gaat bruisen door hun rijke muzikale verhalen.
Tickets en meer info via: www.hetkoelhuis.nl

ZA 6 MEI 20.30 - 02.00 UUR - PATHFINDER

Ondanks het feit dat de knallende editie van Pathfinder nog volop in ons korte termijngeheugen nadreunt, is de honger van de Pathfinders nog niet gestild. Ze gaan opnieuw MIN1 omtoveren tot een ware house- en technotempel: rauw, ondergronds en gevuld met een bak aan geluid!
Dat vraagt om een ouderwetse Pathfinder line-up: artiesten waar zij trots op zijn om hen naar Zutphen te halen.
Deze avond staan o.a. Sluwe Vos, Deniro en External Similarities achter de draaitafels. De vorige editie was volledig uitverkocht. Tickets bestel je HIER. Don't sleep on it!

VR 12 MEI 17.00 - 22.00 UUR - BEER & BITES

Kom naar de eerste editie van Beer & Bites in Het Koelhuis! Proef lekkere speciaal biertjes met bijpassende hapjes. Er is bluegrass live muziek.

Op de menukaart speelt bier de hoofdrol. Je kan genieten van verschillende bier-spijscombinaties. Ook kan je kiezen voor een high beer, 3 proefglaasjes met bij passende bites. Kom het weekend inluiden door de wereld van Beer & Bites te ontdekken!

REGENBOOGFOREL ZWEMT IN MACHINEKAMER

Wij zijn heel blij met een uniek tegeltableau van 135 x 375 cm van atelier 1000graden. De regenboog forel hangt in de Machinekamer naast de Noorderhaven en de IJssel. Bea Peters en Chiel Kleipool zijn de ontwerpers van deze tableaus die in binnen- en buitenland hangen. Zij maken het ontwerp en de illustratie die zij met de hand op de tegels schilderen. Voor meer informatie zie: atelier 1000graden

VR 15 T/M ZO 17 SEPTEMBER - FESTIVAL OEVERLOOS

Ook dit jaar keert het eigenzinnige Festival Oeverloos terug naar Zutphen. In dit weekend zijn er weer vele voorstellingen in de omgeving van Het Koelhuis, de Noorderhaven en het IJssellandschap. Achter de schermen zijn we de programmering aan het uitwerken.
Tipje van de sluier is alvast dat we een hele bijzondere gratis voorstelling van The Weight Of Water aanbieden. Het is een combinatie van poëzie, dans en circus op een varende trap in de Noorderhaven. Zet alvast in je agenda en houd onze website in de gaten voor meer informatie!

IEDERE VRIJDAG VANAF 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Sunset Cafe Zutphen
Kom chillen of borrelen op onze inspirerende industriële plek! Voel je welkom in het café of op ons terras. Sluit je werkweek af in een stoer, informeel en relaxed sfeertje. Speciaalbieren van de tap, cocktails & mocktails en lekkere wijnen. De keuken is geopend tot 20.30 uur voor o.a. een wisselende hap, borrelplanken en bitterballen.