HEADER mrt
Schermafbeelding 2022-02-22 om 15.53.21
Afgelopen maand kwam de lang verwachte versoepeling dan eindelijk. Direct verschoof de focus weer naar wat we het liefste doen: evenementen organiseren! We sloten februari af met de duo-voorstelling 'De Sneeuwstorm van Alexander Poesjkin' door Hans Boland en Oleg Lysenko. Zo blij als we zijn om de deuren te kunnen openen, elkaar te zien en bijeenkomsten te organiseren, zo dubbel is het ook. Oleg komt uit Oekraïne en speelde afgelopen zondag op de dam het volkslied voor zijn vaderland. We leven allemaal met hem en zijn landgenoten mee.

De komende tijd gaan we weer aan de slag met onze programmering. Houd daarvoor onze website, facebook en instagram in de gaten. Ook andere partijen weten Het Koelhuis weer te vinden. Deze maand staat er een lezing van de Partij van de Dieren, Garden State (een 12 koppige band uit Arnhem) en het filosofiecafé op het programma. De kaartverkoop voor Garden State loopt hard, dus wees er snel bij.

Ook de aanvragen voor verschillende events stromen weer binnen. Dan betekent dat we weer kunnen werken aan mooie decoratievoorstellen, gepersonaliseerd drukwerk, entertainment of het uitwerken van een bijzonder catering concept. We denken heel graag met je mee, of het nou gaat om een zakelijke bijeenkomst, privé feest of een bruiloft.

Op vrijdagen zijn we daarnaast ook nog steeds geopend voor het wekelijkse Sunset Café. Houd vooral onze Facebookpagina in de gaten voor alle nieuwtjes en kijkjes achter de schermen! Tot snel!

DO 3 MRT 19:00 UUR LEZING NIKO KOFFEMAN - PARTIJ VAN DE DIEREN

Schermafbeelding 2022-02-22 om 16.04.29kopie
Op donderdag 3 maart geeft Eerste Kamerlid Niko Koffeman een lezing over de doorslaggevende stem: Hoe een kleine groep burgers het grote verschil kan maken. Niko neemt het publiek mee in hoe relatief kleine groepen burgers kunnen zorgen voor verandering. Hij laat zien dat geweldloos verzet tegen een onwillige overheid veel meer kans van slagen heeft dan enige andere vorm van revolutie.

Na afloop praten Koffeman en PvdD lijsttrekker Iris Vellema voor de gemeente Zutphen samen met het publiek na over wat de doorslaggevende stem kan betekenen in een stad als Zutphen. Wat kan de politiek doen en wat kan men zelf doen in Zutphen?
Aanmelden: zutphen@partijvoordedieren.nl
Neem je één of meerdere personen mee? Graag apart aanmelden.

VR 11 MRT 20.30 UUR GARDEN STATE

Schermafbeelding 2022-02-22 om 16.04.29
Samen met Bruce Springsteen maakten Southside en Miami Steve een groot aantal klassieke songs. Vooral live gespeeld in de stijl die Jersey Shore Sound genoemd zou gaan worden: geen danspasjes, geen moeilijke lichtshow, geen videoprojecties, maar wel drie uur lang een mix van soul, rock, blues in een wall of sound.

Garden State speelt nummers van Springsteen en Van Zandt in een eerbetoon aan Southside Johnny and the Asbury Jukes. Uiteraard in complete bezetting met vijf man/vrouw sterke blazerssectie. Rock ‘n’ roll, onversneden, blue collar, rechtstreeks vanuit New Jersey, the attitude capitol of the world! Van de storm afgelopen maand hadden we niks te vrezen dus het dak kan er deze avond gewoon af!
Tickets en reserveren.

ZO 13 MRT 14:00 UUR FILOSOFIECAFÉ

210828-Daan-Roovers
Simone de Beauvoir, (1908- 1986) existentialist, filosoof en feminist van het eerste uur. Zij is bekend door haar uitgebreide filosofisch en literaire oeuvre, waarvan le deuxième sexe, een feministisch essay, wereldwijd werd omarmd. In dit werk stelt ze dat verschillen tussen mannen en vrouwen niet aangeboren zijn, maar aangeleerd! Zijn de opvattingen hieromtrent nog hetzelfde in het huidig tijdsgewricht en hoe zou de huidige “#metoo” beweging in haar feministisch intellectuele kringen zijn ontvangen? Daan Roovers neemt je deze middag mee in een verdiepende en inspirerende verhandeling over diverse onderwerpen. Deze lezing wordt georganiseerd in samenwerking met de Alliance Française Zutphen. Kosten: € 20.- contant (pinnen kan niet)
Vooraf aanmelden is gewenst via: info@filosofiecafe.nl.

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

Schermafbeelding 2022-02-22 om 15.50.46
Met de versoepelingen is er binnen het Koelhuis weer van alles mogelijk! Denk aan expertmeetings, brainstormsessies, netwerken, borrelen of dineren met collega’s en zakelijke relaties. We kijken er naar uit om jullie weer te ontvangen.

We denken graag met je mee op het gebied van sprekers, bijzondere catering, audiovisuele middelen of culturele intermezzo's!
Wil je vast een impressie van de beschikbare ruimtes voor je event?
Kijk dan hier.

TERRASSEN MET MOGELIJKHEDEN

Schermafbeelding 2022-02-22 om 16.06.07
Eind deze maand is het officieel lente. Tijdens de lockdown is er hard gewerkt aan het betegelen van de voorzijde van ons pand. Ons terras loopt nu dus volledig om Het Koelhuis heen! Dit betekent dat we nog meer mogelijkheden hebben voor dit voorjaar. Denk bijvoorbeeld aan buiten brainstormen, ontspannen lunchen (met foodtrucks) of iets gericht op teambuilding!

In het najaar hebben we het terras al een keer kunnen testen en we kijken reikhalzend uit naar de eerste zonnige evenementen in 2022!

IEDERE VRIJDAG V.A. 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Schermafbeelding 2021-11-18 om 13.54.47
We mogen weer! Op de vrijdagmiddag kan je chillen en borrelen op onze inspirerende industriële plek! Sluit je werkweek af in een relaxed sfeertje met andere levensgenieters.

Naast borrelhapjes, zijn er ook guilty pleasures zoals een biologische hamburger of huisgemaakte friet. Ook zijn er gezonde salades of een Chef's Special: een wisselend hoofdgerecht van verse ingrediënten.

Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud! Reserveren kan via: info@hetkoelhuis.nl