2022_header-nieuwsbrief
header2022
We wensen jullie alle goeds in 2022! Het was opnieuw een bizar jaar, waarin we steeds weer werden aan- en uitgezet. Terugkijkend kon er gelukkig ook heel veel wél. In deze nieuwsbrief een korte terug- en vooruitblik. want we hebben heel veel zin in het jaar wat nu voor ons staat. We leerden de afgelopen jaren dat er digitaal oneindig veel mogelijkheden zijn. Soms is het fijn om elkaar te ontmoeten, soms is een (mix met) livestream een goede optie.
In Het Koelhuis is alles mogelijk. Maar één ding is zeker: we zien jullie in het nieuwe jaar ook heel graag live!
20220104 nieuwsbrief koelhuis header1
Afgelopen jaar stelde onze veerkracht en flexibiliteit stevig op de proef. Heel wat bruiloften, symposia, bedrijfsfeesten, verjaardagen en culturele activiteiten zijn gecanceld, opnieuw ingepland en weer gecanceld. We gebruikten steeds de positiviteit en creativiteit in onze crew om te kijken wat nog wel kon. Al met al was dat nog best veel. In de maanden dat het kon waren er trainingen, workshops, diners, livestreams en hybride bijeenkomsten. Ook waren er bruiloften, verjaardagen en verrassingsfeesten. Altijd met inachtneming van de geldende coronaregels. In de maand oktober werden vrijwel alle maatregelen ingetrokken: er mocht zelfs weer even gedanst worden!

Ook op cultureel gebied waren er activiteiten. In de zomer hadden we de Bont & Boter Tour, ontwikkeld door kunstenares Louise te Poele als onderdeel van de IJsselbiënnale. Daarnaast streek Festival Oeverloos weer neer in september met kleinschalige, avontuurlijke theater- en muziekvoorstellingen in de prachtige omgeving van Zutphen en het IJssellandschap. Bijzonder dat in beide 'Coronajaren' het Festival door kon gaan. Dus zet vrijdag 16 t/m zondag 18 september 2022 maar vast in je agenda voor de vierde editie van Festival Oeverloos.

De verbouwing vordert gestaag. We zijn alweer een heel stuk verder met onze kelder. Er wordt gewerkt aan een grote productiekeuken en de ruimte MIN1 bevat alle infra en niet te vergeten een mooie bar. Ook is er nu een ruim terras aan de voorzijde. Hierdoor zijn we ook beter toegankelijk voor mindervaliden.
20220104 nieuwsbrief koelhuis header2
In juli 2012 kregen wij de sleutel van Koelhuis de Landbouw. Er komt dus een jubileum aan! Houd de komende tijd de agenda op onze website en de aankondigingen op social media in de gaten. We gaan de programmering rond ons 10-jarig bestaan verder uitwerken. Naast een culturele programmering gaan we de geschiedenis en het heden samenbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een diner met een link naar de landbouw, streek- en seizoensproducten. We nodigen chef-koks uit die verrassende, smaakvolle gerechten met een verhaal op tafel zetten.

Als we weer volledig open mogen, gaan we toch echt door met onze grotere bouwplannen: de derde verdieping, het tweede trappenhuis en niet te vergeten het dakpaviljoen met terras. Onze keuken werd te klein doordat er meerdere verdiepingen voor evenementen in gebruik zijn. De nieuwe productiekeuken in de kelder geeft oneindig veel mogelijkheden. We kunnen onze capaciteit aanzienlijk vergroten en vanuit deze keuken alle verdiepingen cateren. We gaan het hele gebouw als evenemententerrein zien.

De kelder met de ruimte MIN1 kan dit jaar voor het eerst gebruikt worden! Het is geluidsdicht; dus geen overlast voor de omgeving bij wat meer decibels. Ook is er met multimedia veel mogelijk in deze ruimte.

Naast evenementen is interieurinrichting ons vak. De afgelopen jaren lag onze focus in het transformeren van het gebouw. We waren natuurlijk al met de inrichting bezig en daar gaan komend jaar weer extra kwaliteitsslagen in maken. We willen dat het gebouw naast industrieel en functioneel ook sfeervol en warm is.

We zien ernaar uit om alle ideeën vorm te geven. Waardoor het weer gonst van de activiteiten op de verdiepingen en vooral van de inspirerende mensen! Ook gaan we kijken hoe we ons team gaan uitbreiden om te zorgen dat wij op alle fronten onze gasten de beste ervaring kunnen geven.

Rest ons om iedereen die het Koelhuis het afgelopen jaar steunde met een gebaar, een mail, een evenement of een like, heel hartelijk te bedanken. We wensen iedereen een gezond, inspirerend en gelukkig 2022.

Bruis jij ook al van de ideeën voor jouw event komend jaar? We denken altijd graag met je mee!
Neem gerust contact op: info@hetkoelhuis.nl of 0575-510018