header 07 nieuwsbrief
Header NB07
Vandaag luiden we de vakantie in tijdens Sunset Café. We zijn er weer op 15 augustus. Het eerste Sunset Café is weer op 19 augustus. Tijdens de bouwvak geniet de hele crew van Het Koelhuis van een paar weken pauze na een fijne eerste helft van dit jaar. De start van het jaar was bijzonder. Eerst waren er geen vooruitzichten op normaal ondernemen door de coronaregels. Het regende annuleringen. Gelukkig mochten we eind februari weer van start. Het begon langzaam en de afgelopen maanden was het gebouw weer vol leven met feesten, bijeenkomsten, congressen, bruiloften, uitvaarten en meer. We zijn trots op onze geweldige crew. Ze toverden ruimten om naar gewenste sferen en uitstraling en werkten hard om het de gasten naar de zin te maken. Onze nieuwe productiekeuken heeft zich inmiddels meer dan bewezen. Maar boven alles waren we blij met jullie! Jullie wisten ons weer te vinden en mochten voor jullie aan het werk. In 2012 kregen we in juli de sleutel van het Koelhuis en in september van dat jaar waren we de eigenaar. Een kolos van een pand waar heel wat aan moest gebeuren en toch beetje groter was dan we dachten. Nu hebben we voor het eerst weer met ons hele team drie weken vakantie om na te genieten van drukke maar zeer goede tijd en we zien uit naar alles wat er komen gaat. We wensen jullie een fantastische zomer en tot snel! We vertellen je hieronder graag over wat er na de vakantie op de planning staat!

ZOMERVAKANTIE 25 JULI T/M 14 AUG

vakantie
We genieten van 25 juli tot en met 14 augustus van onze zomervakantie. Op 15 augustus zijn wij weer volledig beschikbaar. Ook is er in deze periode geen Sunset Café. Op vrijdag 19 augustus is er weer het eerste Sunset Café. Dan zien we jullie die dag ook graag bij de Havendagen in de Noorderhaven. Van 17.00-19.00 uur lekker meezingen met Bart & Alex om het vakantiegevoel vast te houden.
Zijn er zaken die niet kunnen wachten tot 15 augustus? Mail naar info@hetkoelhuis.nl

ZA 19 T/M ZO 20 AUG HAVENDAGEN IN DE NOORDERHAVEN

Schermafbeelding 2022-07-22 om 13.40.08
Stichting de Jachthaven Noorderhaven organiseert voor de tweede keer de havendagen. De aftrap is vrijdag om 16.45 uur in de haven met aansluitend twee uur het muzikale duo Bart & Alex uit Nijmegen. Zij bewijzen dat ze met een minimale bezetting het maximale feest eruit halen. De haven is open voor iedereen! Er zijn een oude Tjalk en politiepatrouilleboot te bezichtigen, demo's van watersport of je kunt een stukje varen over de IJssel. Het Koelhuis is die zaterdag van 10-18 uur open. Toegang voor het weekend is gratis

ZO 4 SEPT BENEFIETCONCERT OLEG LYSENKO

98227364-0d4c-4124-ac69-f5942b56b8df
Oleg Lysenko organiseert op deze zondagmiddag een benefietconcert voor zijn thuisland Oekraïne. Hij treedt die middag op samen met zijn accordeon/bayan leerlingen. Hij woont twintig jaar in Nederland, maar zijn moeder en broer zitten er nog wel. Zonder militaire opleiding weet hij dat het geen zin heeft om erheen te gaan. Daarom zet hij zich in met wat hij wel kan: muziek maken.

Lysenko is een virtuoos accordeonist (conservatoria van Kyïv en Rotterdam) en schrijft muziekarrangementen voor theaterproducties.

ZA 17 T/M ZO 18 SEPT FESTIVAL OEVERLOOS

Oeverloos
17 en 18 september is het weer tijd voor Festival Oeverloos met mooie intieme theater-, circus-, muziek- en dansvoorstellingen. De programmering van dit jaar is ondertussen bekend! Komende tijd delen we alles via onze socials. Het festival is geschikt voor jong en oud en voor mensen van verder weg. Een aanrader om te combineren met een weekendje weg.

Het programma is verdeeld in een festivalroute en avondprogramma. De route voert je naar de Noorderhaven, de uiterwaarden en natuurlijk naar Het Koelhuis: de centrale locatie. Daar is ook het avondprogramma en komen de artiesten bij elkaar. Tickets zijn hier te bestellen.

VANDAAG EN VANAF 19 AUG V.A. 16.00 UUR IEDERE VRIJDAG SUNSET CAFÉ

Schermafbeelding 2022-07-22 om 10.20.10
Vanaf 19 augustus zijn we er weer. Kom dan lekker je vakantie avonturen vertellen. Sluit je week af in een relaxed sfeertje met andere levensgenieters op ons terras. We hebben plekken in de zon en in de schaduw dus er is voor ieder wat wils!

Naast borrelhapjes, zijn er guilty pleasures zoals een biologische hamburger of huisgemaakte friet. Ook zijn er gezonde salades of een Chef's Special: een wisselend hoofdgerecht van verse ingrediënten.

Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud.