HEADER juni
1
De afgelopen maand was Het Koelhuis vol leven. Er waren bruiloften, (zakelijke) events en concerten. Het team draait weer als een geoliede machine en de routine komt er weer in! De steeds wisselende styling geeft een mooi contrast tussen het rauwe industriële karakter van ons gebouw en de decoratie voor bijvoorbeeld een bruiloft met zachte kleuren, bloemen en planten. NTP hield zijn personeelsfeest op verschillende plekken in Het Koelhuis met een mooi mini zomerfestival. Er was een sleurhut met fotobooth, BBQ met hamburgers en saté. Daarnaast een kleurrijke aankleding met de NTP kleuren. In juni zijn er voornamelijk bedrijfsevenementen. Vanuit het Beethovenfestival staat er deze maand nog wel het Starklinneman Quintet op het programma. Ook zijn we bezig met het buitenfestival Oeverloos in september. Hieronder lees je meer!
Ontwerp zonder titel

VR 10 JUNI 21.30 U BEETHOVEN FESTIVAL – HET STARKLINNEMAN QUINTET

Schermafbeelding 2022-05-03 om 12.59.21
Klassieke muziek in een modern jazzy jasje! Het StarkLinnemann Quintet brengt Beethovens Eroïca op een uitzonderlijke, tijdloze, betoverende en ontroerende wijze.
De bewerking van de Eroïca symfonie (3de symfonie Opus 55) door het quintet is spectaculair. Interessant detail is de dubbele vertaalslag die Paul Stark in de hercompositie maakt. De symfonie is niet vanuit de partituur van Beethoven zelf bewerkt maar vanuit de piano transcriptie van Franz Liszt. StarkLinnemann weet de kracht en flexibiliteit van een compleet symfonie orkest te benaderen. Door de inzet van multi-instrumentalist Iman Spaargaren en de vele effecten die de musici toevoegen aan hun conventionele spel, is een scala aan muziekstijlen te horen.
Tickets bestel je HIER online.

HET KOELHUIS NU OOK TOEGANKELIJK VANAF DE NOORDERHAVEN

Schermafbeelding 2022-06-03 om 13.24.31
Het Koelhuis is nu eindelijk ook toegankelijk vanaf de Noorderhaven. We ontvangen morgen het eerste bruidspaar wat letterlijk met het huwelijksbootje aan komt varen. Ook is er een sterkere aanlegsteiger voor de iets grotere boten geplaatst. We kijken enorm uit naar de mogelijkheden die dit geeft voor komende events zodat we de Noorderhaven en de IJssel kunnen verbinden met Het Koelhuis.

VR 16 T/M ZO 18 SEPT FESTIVAL OEVERLOOS

Schermafbeelding 2022-06-03 om 13.20.09
Ook dit jaar komt het buitentheater-festival Oeverloos weer naar Zutphen! We zijn achter de schermen al bezig met alle voorbereidingen. Het festival is geschikt voor alle leeftijden en vindt dit jaar plaats in het weekend van 16-17-18 september.

In het prachtige gebied rond de IJssel word je verrast door juweeltjes van voorstellingen. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie en start ticketverkoop!

IEDERE VRIJDAG V.A. 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Schermafbeelding 2021-11-18 om 13.54.47
Kom op de vrijdagmiddag lekker chillen en borrelen op onze inspirerende industriële plek! Sluit je werkweek af in een relaxed sfeertje met andere levensgenieters. En: we kunnen weer het terras op!

Naast borrelhapjes, zijn er ook guilty pleasures zoals een biologische hamburger of huisgemaakte friet. Ook zijn er gezonde salades of een Chef's Special: een wisselend hoofdgerecht van verse ingrediënten.

Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud. Reserveren kan via: info@hetkoelhuis.nl