HEADER mei kopie
IMG_3304 2
De weken voor de meivakantie verzorgden we weer vele events dus we zitten er weer helemaal in. Van zakelijke bijeenkomsten en congressen tot bruiloften en uitvaarten. Er zijn heel wat diners, hapjes en drankjes door de Koelhuis-crew verzorgd. De nieuwe productiekeuken in de kelder is nú al onmisbaar. We zijn superblij dat jullie ons na de verschillende lockdowns weer weten te vinden.

Deze week weer tijd voor andere werkzaamheden. De tafels zijn weer overgeschilderd en in de kelder wordt een nieuwe akoestische laag aan gebracht voor een optimaal geluid. We kunnen volgende week weer fris beginnen.

Op cultureel vlak staan er een aantal optredens op het programma. In deze nieuwsbrief lees je hier meer over. Op de vrijdagen is ons wekelijkse Sunset Café. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor alle nieuwtjes en een blik achter de schermen! Tot snel!

VR 27 MEI 20.30 UUR GARDEN STATE

Schermafbeelding 2022-02-22 om 16.04.29
Samen met Bruce Springsteen maakten Southside en Miami Steve een groot aantal klassieke songs. Vooral live gespeeld in de stijl die Jersey Shore Sound genoemd wordt: geen danspasjes, geen moeilijke lichtshow, geen videoprojecties, maar wel drie uur lang een mix van soul, rock, blues in een wall of sound.

Garden State speelt op 27 mei nummers van Springsteen en Van Zandt in een eerbetoon aan Southside Johnny and the Asbury Jukes. Een complete bezetting met vijf man/vrouw sterke blazerssectie. Rock ‘n’ roll, onversneden, blue collar, rechtstreeks vanuit New Jersey, the attitude capitol of the world! We zitten wel in de kelder maar het dak kan er deze avond gewoon af!
Tickets en reserveren.

DO 09 JUNI UUR 20.30 DE NIEMANDERS

Schermafbeelding 2022-05-03 om 12.45.07
Wat zou er met je gebeurd zijn als je op cruciale momenten in je leven een andere kant was opgegaan en in de gevangenis was beland?’
De Achterhoekse songschrijvers Rocco Ostermann (Donnerwetter) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed) namen een album op met bajesklanten: intense muziek met indringende verhalen!

Samen met – en geïnspireerd door – de inmates maakten ze een uniek album over de bajesbewoners en hun levens. Een ontmoeting en samenwerking tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. Samen zijn zij De Niemanders.

Op 9 juni spelen zij hun album in Het Koelhuis. De muziek stuitert van snelle (punk)rock naar swingende afrobeat en rootsy psychedelica en wordt live uitgevoerd door een vijfkoppige band!

Bezetting:
Rocco Ostermann (Donnerwetter) – zang, gitaar
Wout Kemkens (Shaking Godspeed) – gitaar, zang
Jarno van Es (Kyteman orchestra, Zorita, Conjunto Papa Upa) – toetsen
Bram Knol (Kruidkoek, Jeaungu Macrooij) – drums
Erik Harbers (Automatic Sam, Marike Jager) – bas

Tickets bestel je HIER online voor € 12,50. Tickets aan de deur € 15,00.

VR 10 JUNI 21.30 UBEETHOVEN FESTIVAL – HET STARKLINNEMAN QUINTET

Schermafbeelding 2022-05-03 om 12.59.21
Klassieke muziek in een modern jazzy jasje! Het StarkLinnemann Quintet brengt Beethovens Eroïca op een uitzonderlijke, tijdloze, betoverende en ontroerende wijze.
De bewerking van de Eroïca symfonie (3de symfonie op 55) door het quintet mag spectaculair genoemd worden. Interessant detail is de dubbele vertaalslag die Paul Stark in de hercompositie maakt. De symfonie is niet vanuit de partituur van Beethoven zelf bewerkt maar vanuit de piano transcriptie van Franz Liszt. StarkLinnemann weet de kracht en flexibiliteit van een compleet symfonie orkest te benaderen. Door de inzet van multi-instrumentalist Iman Spaargaren en de vele effecten die de musici toevoegen aan hun conventionele spel, is een scala aan muziekstijlen te horen.
Tickets bestel je HIER online.

IEDERE VRIJDAG V.A. 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Schermafbeelding 2021-11-18 om 13.54.47
Kom op de vrijdagmiddag lekker chillen en borrelen op onze inspirerende industriële plek! Sluit je werkweek af in een relaxed sfeertje met andere levensgenieters. We kunnen weer het terras op.

Naast borrelhapjes, zijn er ook guilty pleasures zoals een biologische hamburger of huisgemaakte friet. Ook zijn er gezonde salades of een Chef's Special: een wisselend hoofdgerecht van verse ingrediënten.

Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud. Reserveren kan via: info@hetkoelhuis.nl