HEADER november
Schermafbeelding 2021-11-18 om 13.56.20
In oktober waren er vele events in Het Koelhuis: van bruiloften tot teambuilding en van multimedia voorstellingen tot zakelijke bijeenkomsten. De keukencrew verzorgde vele diners en buffetten.

Door de versoepelingen van de coronaregels eind september kwam de vaart er weer in, na lange stilstand en werken op halve kracht. We merken dat mensen elkaar weer graag live willen ontmoeten. Nu zijn de regels weer opnieuw bijgesteld. Ondanks het strenge beleid is er nog veel wel mogelijk. Van hybride events tot grotere groepen met testen voor toegang. We doen er alles aan om een veilig en verantwoord evenement te organiseren. Heb je hier vragen over, neem gerust contact op!

De productiekeuken en de ruimte MIN1 in het souterrain zitten in de laatste fase en worden binnenkort in gebruik genomen.

ZO 12-12 11.30 UUR WERELDLOKAAL VARDAN HOVANISSIAN TRIO

Schermafbeelding 2021-11-04 om 14.39.21
Het Vardan Hovanissian Trio won vele awards en verkent de verwantschap tussen Armenië en Turkije en de muzikale rijkdom die in deze woelige regio op de rand van Europa en Azië te vinden is. Ze brengen liederen in het Armeens, Turks, Koerdisch en Georgisch en de melancholische klank van de Armeense duduk vloeit moeiteloos samen met het virtuoze snarenwerk op verschillende types langhalsluiten. Vardan Hovanissian en Emre Gültekin staan symbool voor de verzoening tussen volkeren dankzij de weemoedige maar hoopvolle klanken van de Armeense en Turkse instrumenten. Tickets en meer informatie.

ZO 12-12 11.30 WERELDMAALTIJD NA HET WERELDLOKAAL

Schermafbeelding 2021-11-18 om 15.25.11
Reserveer een heerlijke Turkse maaltijd passend bij de traditionele Turks-Armeense muziek van het Vardan Hovanissian Trio! We serveren aansluitend op de voorstelling Turkse dürüm: wraps gevuld met kruidige kebab, verse groentes en Koelhuisgemaakte knoflooksaus. Voor vegetariërs hebben we een verrassende vega variant op deze klassieker.

De maaltijd wordt geserveerd na het concert om ca 12.30 uur voor 12,50 euro. *(excl. drankjes) Reserveer hier een plekje.

ONTWIKKELINGEN AAN EN RONDOM HET KOELHUIS

IMG_9994
Het souterrain is al weer een eind op weg. Deze dagen worden de ventilatie en koeling geïnstalleerd. Ook neemt de productiekeuken steeds professionelere vormen aan. Als dit klaar is kunnen we van daaruit alle verdiepingen van catering voorzien.

Jaren hadden we, in verhouding tot het Koelhuis, een smal stoepje aan de voorzijde van het gebouw. Deze week is er een breed terras aangelegd en is het hoogteverschil met de achterzijde gelijk getrokken. We zijn erg blij dat je nu zonder obstakels vanaf de mindervalideparkeerplaats bij onze entree kan komen.

ZO 26-12 11.30 UUR KERSTBRUNCH

Schermafbeelding 2021-11-18 om 15.17.52
Eten met de hele familie of vrienden in warme, industriële sfeer en ongedwongen genieten, dat is Kerstmis bij Het Koelhuis! Kom genieten van het uitgebreide brunch buffet aan feestelijk gedekte tafels.

Onze keukencrew zorgt voor heerlijke koude en warme gerechtjes. Denk aan lekkere broodjes, quiches, winterse soepen en zoete lekkernijen.
En natuurlijk kan een echte kerstklassieker zoals kerststol (van de befaamde Bakker Bril uit Voorst) niet ontbreken. De kerstbrunch is Inclusief koffie, thee en sappen.

Prijs 35,00 euro en kinderen tot 11 jaar 19,50 euro.
Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Tickets via : www.hetkoelhuis.nl

FEESTDAGEN 2021

IMG_6730 (1)
Het is weer de gezellige wintertijd! Je opwarmen aan een knapperend haardvuur, kaarsjes op tafel en gezellige avonden met vrienden, familie en collega's. Wil je ook nog een bijeenkomst inplannen voor december of januari? Wacht niet te lang want de agenda stroomt vol! De mogelijkheden zijn eindeloos; een luxe kerstdiner in industriële stijl of een nieuwjaarsbrunch of gezellig barbecueën met vuurkorven op ons winterterras?

Combineer je zakelijke kerstborrel met een avontuurlijke activiteit of een speciaal voor jullie georganiseerde kerst(pakketten)markt.
We denken graag met je mee over de mogelijkheden op het gebied van entertainment, aankleding en bijzondere catering.

IEDERE VRIJDAG V.A. 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

Schermafbeelding 2021-11-18 om 13.54.47
Al bijna 10 jaar kun je bij ons op vrijdag chillen of borrelen op onze inspirerende industriële plek! Voel je welkom op ons terras. Sluit je werkweek af in een relaxed sfeertje met andere levensgenieters. Op onze kaart vind je naast borrelhapjes ook guilty pleasures zoals een biologische hamburger, bietenburger of huisgemaakte friet. Ook zijn er gezonde salades of een Chef's Special: een wisselend hoofdgerecht van verse ingrediënten.

Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud! Reserveren is niet langer nodig, wel hanteren wij testen voor toegang bij de deur.