HEADER okt
oeDSC_7852

Festival Oeverloos is helaas weer voorbij, we hebben weer genoten. Bijzondere voorstellingen op mooie locaties, prachtig weer en een goed op elkaar ingespeeld team.

Nu weer back to business after 1,5 meter! De maatregelen verdwijnen stapje voor stapje en er is meer mogelijk. We gaan weer terug naar de basis. We stoppen met de daghoreca in de huidige vorm maar we blijven natuurlijk wel op vrijdag vanaf 16.00 uur open met ons traditionele Sunset Café. Kom dan met andere levensgenieters het weekend in luiden!

Nu het weer kan, ligt onze focus weer op de maatwerk evenementen en bijeenkomsten. Door de weeks is het al weer een duiventil met af- en aanloop van gasten voor de zakelijke bijeenkomsten, trainingen, productpresentaties, teambuilding, workshops, diners, etc. In de weekenden halen we de achterstallige bruiloften en feestjes in. Daarnaast zijn we met Stichting Het Koelhuis onze culturele programmering aan het uitwerken. Houdt onze agenda op hetkoelhuis.nl in de gaten. Daarnaast ontvangen we ook culturele activiteiten die anderen georganiseerd hebben hebben. Benieuwd? Lees gauw verder!

We werken volgens de huidige regelgeving en dat betekent Testen voor Toegang. We hebben al meerdere bijeenkomsten, feesten en bruiloften achter de rug waarin hiermee naar tevredenheid gewerkt is. Wil je hier meer over weten voor je eigen bijeenkomst of feest, neem dan contact met ons op via info@hetkoelhuis.nl of bel 0575 510018!

ZO 03 OKT 11.30 UUR TATAVLA - WERELDLOKAAL

Tatavla
Tatavla was tot 1955 een volledig Griekse wijk van Istanbul. Het kreeg de bijnaam Klein Athene vanwege zijn Griekse karakter. Met hulp van de grote Griekse solist op accordeon Dimos Vougioukas, onderzocht de Belgische zigeunermuzikant Tcha Limberger de wonderen van de Griekse muziek uit Istanbul (Konstantinopel) en Smyrna (Klein-Azië) aan het begin van de 20e eeuw. De intrigerende ritmes Zeybek, Karsilama, Chasapiko en Kalamatiano, met het originele gebruik van kwarttonen, verklaren Tcha’s verliefdheid op deze muziek. Tavavia wordt bijgestaan door Benjamin Clement op gitaar. Een ticket voor de voorstelling koop je hier.

ZO 3 OKT 12.30 UUR WERELDMAALTIJD NA CONCERT TATAVLA

tatavlaslaa
Reserveer een heerlijke frisse Griekse salade met tzatziki, honing en walnoten met vers geroosterd brood. Passend bij de traditionele Griekse muziek van dé artiesten uit het klein Athene van Istanbul: Tatavla.

De maaltijd wordt geserveerd na het concert om ca. 12.30 uur voor 12,50 euro (excl. drankjes). Reserveer hier een plekje.

ZO 03 OKT 15.00 UUR FRANSTALIG CONCERT DAVINE

Schermafbeelding 2021-08-31 om 10.29.18
In 2012 won Davine het prestigieuze Concours de la Chanson Alliance Française. Zij toerde door Europa met prachtige Franse klassiekers en bracht twee succesvolle albums uit. Haar muziek is regelmatig op radio en televisie te horen. Haar nieuwste album ‘Je Vole’ is een verzameling van de mooiste Franse Chansons. Het resultaat is verrassend, gevoelig en meeslepend. Samen met haar pianist Tony Hoyting brengt zij de mooiste Franse klassiekers, afgewisseld met eigen werk!

Dit concert wordt georganiseerd door Alliance Française Zutphen en Alliance Française Deventer. Kaarten bestel je hier.

ZO 10 OKT FILOSOFIECAFÉ MET ZENMEESTER RIENTS RITSKES

Rients
Lezing over de praktijk van non-dualistisch denken en doen. Bij dualistisch denken is het fundamentele uitgangspunt dat er een wezenlijk onderscheid bestaat tussen onszelf en de wereld om ons heen. Het non-dualisme gaat daarentegen uit van een principiële samenhang tussen onszelf en onze buitenwereld. Als we ons beter bewust zijn van onze manier van kijken naar onszelf en de wereld, zijn we beter in staat om met de uitdagingen van het leven om te gaan!
Graag vooraf aanmelden bij info@filosofiecafe.nl Meer info op de website www.filosofiecafe.nl
Kosten € 15.- contant (pinnen kan niet)

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

Schermafbeelding 2021-08-31 om 10.52.01
Zijn jullie ook weer toe aan een zakelijke bijeenkomst? Er is van alles mogelijk! Bijvoorbeeld netwerken, borrelen of dineren met collega’s. Maar ook meetings, complete congressen en hei- of werksessies. Met coronatoegangsbewijs hoeven gasten geen 1,5 meter afstand te houden en kunnen we 2/3 van onze reguliere capaciteit gebruiken. En we hebben veel ruimte in Het Koelhuis!

De Koelhuis Crew denkt graag met je mee over alle mogelijkheden! Alvast een mooie ruimte voor je event uitzoeken? Kijk dan hier.

IEDERE VRIJDAG V.A. 16.00 UUR SUNSET CAFÉ

DSC_3811EsyTheresaFotografie2021.16
Al bijna 10 jaar kun je bij ons op vrijdag chillen of borrelen op onze inspirerende industriële plek! Voel je welkom op ons terras. Sluit je werkweek af in een stoer en relaxed sfeertje. Op onze kaart vind je naast huisgemaakte zoetigheden en borrelplanken ook guilty pleasures en verse huisgemaakte soep.

Voor de kinderen is er een kinderhoek met speelgoed en in onze mini-bieb kun je boeken ruilen. Ook hebben we bordspelen voor jong en oud! Reserveren is niet langer nodig, wel hanteren wij testen voor toegang bij de deur.